Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• klarkzone

tag

Sziasztok, egyszerű Voip (főleg Viber) + e-mail, néhány weboldal megtekintéséhez (szigorúan képek, reklámok betöltése nélkül) keresek a szolgáltatóknál feltöltőkártyás csomagot és netet. Egyszerűen katasztrófa amit csinálnak, én még ilyen érthetetlen adattengert nem láttam. Ha ennyi, akkor az annyi, megmondják meddig használhatod, nehogy már jó legyen, ha elfogy akkor így-úgy korlátozunk, adatcsomagot aktiválunk, számlázunk 0,01MByte-os egységekben, adatmennyiségről beszélnek mindenhol... Milyen adatmennyiség a fel/le töltés összesen? Harminc éves fejjel érthetetlen az egész, ja és akkor ha már látnád az utat az alagút végén, jön a * rész, meg a hálózatsemlegesség, ahol leírják, hogy VOIP nuku, csak ha multimilliomos vagy akkor használhatod, fizessed csak az 50ft/perc-et köcsög kis csóringer...
    A Vodánál vagyok, ami egy ótvar hulladék, de úgy is állok hozzájuk, fél év alatt fogyasztok el egy 3000-es feltöltést, nem én vagyok a fejőstehenük na... de jó lenne egy kicsit netezni, de ahogy olvastam szigorúan tiltják a Viber-t, ráadásul ha megnézi valaki a weboldalt, rögtön dob egy hátast, a Telenor vagy a T legalább ír valamit a felhasználási feltételekről, a csomagok tartalmáról, esetleg összehasonlítja más csomagjaival, de ezek a vörösök konkrétan 2bit-es szinten nyomják "megrendelem" és már jön is az SMS, de az, hogy mit milyen feltételekkel veszel igénybe, az a 200 oldalas ÁSZF-ben van leírva. Na most nálam ez már kiveri a biztosítékot.

A kérdésem tulajdonképpen az, hogy melyik szolgáltatónál tudnék a legolcsóbban Viber-ezni?

- A rózsaszíneknél ismerem a helyzetet, ott min. 1090ft/hó, és akkor van 200MB-ad és lehet Viber-ezni jó minőségben, de hát ez is valamilyen havidíjas szolgáltatás.
    - A voda Zsebnet 100-ról tud valaki mondani valamit, hogy gyakorlatban korlátozzák e a Viber-t? a VPN szóba sem jöhet, nem bohóckodok.
    - A Telenornál, akkora a királyság, hogy én úgy érzem állandóan csőbe akarnak húzni, főleg amikor azt látod, hogy van kapcsolási díj, mintha 199x-et írnánk, róluk semmit nem tudok, de olvastam, hogy az olcsóbb csomagokban ők is korlátozzák a Voip-ot.

Azért kérdezem ezeket, mert a lehető legolcsóbban megoldást keresem, engem nem érdekel, csak legyen adatkapcsolat ha úgy döntök, hogy fél napig tekerek-túrázok, lássam nem-e jön valami zivatar, megkapjam a leveleket, és tudjak Viber-ezni. Úgy látom a szolgáltatók nagyon nem szeretnék, hogy ilyeneket csináljak... Ők a hűségidőre, a több százezres mobilokra, meg a min. 5000 forintos havidíjra élveznek...

Új hozzászólás Aktív témák