- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
szivesen igazat adnek, de 7 eve voltam CCNA tanfolyamon, (icnd 1-2 egyben, es az akkor mar 650k volt - mondjuk ez nem elofeltetel a vizsgahoz. az arsav viszont nem egyedi)
de bizonyara van tobb is, mas is, szerintem ti is tudnatok hozni boven peldat. :) ill vannak egyeb VLS sub formak, ahol a tanfolyamok kvazi nektek ingyen vannak, ezek ceges szinten elo szoktak fordulni, akar itthoni vallalatoknal is van ilyen. global multiknal meg szinte biztos, creditekrol nem is beszelve - ezeket cegen belul erdemes megfutni.szerencsere, azert ezeket nem privatban kellett intezni. azert ma se jellemzo, hogy a ceged megkoveteli az xy certet/vizsgat es azert te fizesd ki zsebbol. legalabbis ilyet nem igen lattam.
emellett, igen, nyilvan nem olcso ha nekem kene sajat zsebbol.
mod
btw, kraftxld, en az AZ104 et nem tolom ki fel ora alatt, szoval ekkora penge nem vagyok :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest