- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
szivesen igazat adnek, de 7 eve voltam CCNA tanfolyamon, (icnd 1-2 egyben, es az akkor mar 650k volt - mondjuk ez nem elofeltetel a vizsgahoz. az arsav viszont nem egyedi)
de bizonyara van tobb is, mas is, szerintem ti is tudnatok hozni boven peldat. :) ill vannak egyeb VLS sub formak, ahol a tanfolyamok kvazi nektek ingyen vannak, ezek ceges szinten elo szoktak fordulni, akar itthoni vallalatoknal is van ilyen. global multiknal meg szinte biztos, creditekrol nem is beszelve - ezeket cegen belul erdemes megfutni.szerencsere, azert ezeket nem privatban kellett intezni. azert ma se jellemzo, hogy a ceged megkoveteli az xy certet/vizsgat es azert te fizesd ki zsebbol. legalabbis ilyet nem igen lattam.
emellett, igen, nyilvan nem olcso ha nekem kene sajat zsebbol.
mod
btw, kraftxld, en az AZ104 et nem tolom ki fel ora alatt, szoval ekkora penge nem vagyok :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Spórolós topik
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Le Mans Ultimate
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- Iqos cigaretta
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest