Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Igen, most maximum 32core érdemes 1 cpu socket-be tenni, tehát a több maggal rendelkező cpu-kat már kettőnek számolják, Official link
Valahol értem ezt a mozdulatát a vmware-nek, mert egyrészt ARM oldalon olyan CPU-kat dobnak ki, amiben annyi mag van mint egy dinnyében. Illetve azért ha megnézzük a 32core feletti CPU-kat ott azért a fogyasztás nagyon elszáll, amihez azért rendes hűtés kell, ami szerintem sok esetben nincs meg.
@AiRLAC: kb 30darab VM
@kraftxld: első körben 2*24core (Gold6252) javasoltak, amire mondtam, hogy indokolatlanul sok lesz, de még a 2*18core is lehet hogy sok.
@[Newman]: szerintetek az mennyire menne, hogy az egyik host AMD a másik host intel ESXI clusterben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest