- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Meg kérdeznék is, HP C3000 chassis, benne 8 db BL460c G7 blade.
Frissítés, még pár évig hajtaná az ügyfél nem kritikus cuccokkal rajta. A legutolsó G7 HP SPP-t lefuttattam 7 db blade-en, minden rendben volt a cuccos szerint. Majd kiderült, hogy a benne lévő csodálatos Broadcom / Emulex nc533i dual port hálókártya firmware-t frissítette, amitől teljesen megbolondult.
Valami hasonló: [link]
De megpróbáltam már vagy 5 féle firmware-t, egyikkel se működik, ESXi meg Win2012 R2 látja a hálókártyát, de semmilyen forgalom nem megy rajta.
Valamilyen varázslat folytán a cucc még garis, üssem az HP-t, hogy cserélje ki? Bonyolítja a helyzetet, hogy a cucc meg az USA-ban van
Az egy blade-en ahol nem frissítettem a firmware-t tökéletesen megy, de ha arra a firmware verzióra csinálok egy rollback-et akkor se működik
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest