Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Szia!
Végül sikerült elintézni, hogy még előző nap este el lehessen kezdeni, így otthonról elindítottam, 40 perc alatt ment át a ~120 GB szóval nem volt vészes.
Sajnos a Veeam nem volt opció, mert nem volt (még) nekik. Egy db Dell szerverük van, amin futott ez a Windows. Kivittem egy másik szervert a raktárunkból ideiglenesen, arra virtualizáltam be, majd telepítettem VMware ESXi-t az ő Dell szervererükre, aztán egy vCentert, felvettem alá a 2 host-ot és átmigráltam a VM-et a miénkről a Dell-re. Lebontottam a mi gépünket, felraktam a Veeam-et arra Windows-ra és beállítottam a mentést egy NAS-ra. Lesz még pár VM létrehozva nemsokára, azért is kellett ezt megcsinálni. A host-ok közötti migráció még gyorsabb volt, kihajtotta fullra a gigabites hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS routerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest