Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rocko007
üzenetére
Van ehhez egy vicces topic itt, nem tudom olvastad e már:
https://communities.vmware.com/thread/508862?start=0&tstart=0
Egyébként én LSI vezérlők vs. ESXi kapcsán már rég feladtam a harcot a nyavajás vib-jeikkel meg ilyen-olyan szedett vedett moduljaikkal. Van nekik egy lsiutil nevű binárisuk, 1db statikusan fordított tool, minden szarra kiadták, van esxi-re is. Felmásold scp-vel, és ssh-n tudod futtatni, nem kell hozzá semmi. Megfelelően felparaméterezve bármit ki tudsz belőle szedni a monitoringoz, vagy ha csavarni kell valamit a kártya vagy a tömb configján, akkor azt is tudja (ehhez van interaktív menüje is), illetve firmwaret is tudsz vele upgradelni valamint configot menteni/restore-olni. Szóval én ezt scripteltem le, és ez ad a monitoringnak adatokat a kártya/akku/tömb állapotáról.
Itt egy régi kb, amihez csatolták a toolt is:
Jó régi, de amúgy van belőle újabb verzió is ha jól rémlik, csak ki kell túrni, de simán lehet hogy ez is megy, elég fapados az egész, dirketben hívogatja a kártyát pci-e-n, nem igazán függ ESXi verziótól a dolog így. Esetleg az adott kártya támogatása miatt érdemes újabb verziót keresni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest