Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
tudom hogy már kérdeztem és azt írtad, hogy leellenőrizted, de teljessen biztos vagy benne, hogy
az ESXi-k adott alhálózaton lévő interfészeinek MAC-je nem egyezik meg?A logjaidat nem néztem meg, de nekem klónozással sikerült előállítanom 2db ESXi hosztot, amelyeknek megegyeztek a MAC-jei. a vCS mind a kettőt gyönyörűen látta, felvette az inventorijába, mindkét hoszt tudta a vCS-t pingelni, de a kettő host nem tudta egymást pingelni ugyanazon az alhálózaton. Szóval totál ugyanúgy nézett ki a hiba mint nálad.
A hiba nálam akkor bukott ki, amikor megpróbáltam vMotion-ölni a két host között, a vSphere meg emlékeim szerint arra panaszkodott, hogy a vMotion interfacek nem látják egymást (vagy valami ilyesmire, rég volt).
ha van egy hosztod, amibe beledugtál 8 virtuális-workstation-NIC-et, ráadásul teameket rendezel be és úgy klónozod (mint én) akkor azért nem szúrja ki az ember egyből, hogy a 2x8 hálókártya MAC címek között egyezések vannak. hatalmasat szoptam vele, végül úgy oldódott meg, hogy a Win-vCS-re feldobtam egy WireSharkot na ott egyből kibukott a dolog (byte-ról byte-ra megegyeztek a küldött ICMP-PING csomagok, holott a source MAC-ben eltérés kellett volna legyen)
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest