- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kidzsoli
csendes tag
válasz
sto1911
üzenetére
Igazad van, valóban azt írtam jó nagy badarság volt.
Szeretnék ismét a segítségeteket kérni!
Előre is köszönöm a válaszokat.Adott egy DC01 szerver. Van neki egy NAT kártyája, működik rendesen a hálózat.
Emellett adott egy CORE01 amivel azt szeretném elérni, hogy másodlagos tartományvezérlőként működjön és majd egy terminál szervernek ő szolgáltasson minden szerepkört amit a DC01 is tud (AD, DNS, DHCP).
A CORE01 is kapott egy olyan hálókártyát ami abba a LAN segment-be került mint a DC01, pingelni tudják egymást, tök jó. Azonban az istenért se tudom tartományba helyezni. Találtam egy szuper leírást amivel elvégezhető a másodlagos tartományvezérlő bevezetése csak hát amíg a tartománytagság nincs meg b..tom..
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest