Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, jó volt olvasni, én is elkezdek lassan felkészülni rá, az eddigi itteni beszámolók meg az egyéb netes infók alapján nem is annyira félelmetes, amúgy is ezt csinálom egész nap
Orchestrator amúgy mihez kellett?[félig off téma jön]
Powershell miatti duzzogás: Nem értem. Mégpedig azért nem, mert ők maguk állnak ki a mellett teljes vállszélességgel, hogy az irány a jövőben a linux alapú vcenter, ami ugye jelenleg a VCSA formájában meg is valósul. Hogy lesz ezután powershell? Már ma is telepíteni kell csak emiatt egy windows vm-et annak, aki VCSA-t használ, és pwcli-zni akar. Maga az egész termékskála is ortodox unix/linux, és ezekhez kapcsolódó opensource cuccokra épít erősen, bármihez nyúlsz, azonnal egy gnu alkalmazás kacsint rád (vagy annak egy mutációja), sok esetben meg egy CentOS-ba (haha) botlasz valami gyári appliance kapcsán. Valamint tonnányi gyári perl és bash scriptbe talán kis túlzással kijelenthető, hogy szinte az összes belső script és egyéb hasonló dolog ezekkel van implementálva. Aztán ott a Perl SDK, és az API is, a endusernek és a külső cuccoknak, és szerintem lehetne még ezer példát mondani.
És akkor ezt az egészet megfejelik azzal, hogy egy emeltebb szintű vizsgán Windows only alapú scripting feladatokat adnak (még ha keveset is). Én teljesen értetlenül állok a jelenség előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TCL CSOT
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gumi és felni topik
- Marathon (2025)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest