Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Na a VCAP-DCA (5.5, VDCA550) vizsgáról röviden:
Csak 23 feladat volt (26ot láttam mindenhol említve előtte) ez nem tudom mennyire egyedi vagy csak a konferencia miatt csinálták rövidebbre. Gondolom emiatt a hossza is csak 3 óra + 30 perc hosszabítás a nem angol anyanyelvűeknek.
21 feladatot megcsináltam, kettőt elkezdtem de az egyik nagyon lassú volt (Orchestrator app) a másikra már nem jutott idő az valami firewall/dvs/portok kombináció volt. Az utolsó megcsinált feladatnál még tudtam gyorsan rebootot nyomni a hoston, de aztán lejárt az idő, remélem visszajött a host azért

Három powercli kérdés volt, az első kettő elég alap, a harmadiknál viszont ki kellett egy reportot egészíteni + az összes kis betűcsapdát megtalálni (nulla helyett nagy O, t helyett l vagy 1), azok elég szemetek voltak

A kérdések nagyjából minden területet érintettek, volt HA, DRS, storage (claim ruleok), SDRS, network SVS és DVS is, certek, resxtop, flashcache, Update Manager, Host profiles, Resource pools/reservation/limit stb.
Minden feladat összetett volt, legalább 3 pontból állt de volt sok 5-6-7 pontos is. Pár feladat egymásra épült.
Kb. 5 feladathoz kellett kisebb-nagyobb mértékben a webclient (hw version 10 VM persze, meg SDRS scheduler, vm tagging), a többihez a thick/cli-t használtam.
A lab elég lassú volt, a webclient még egy kicsit lassabb, az Orchestrator extrém lassú

A toolok be voltak előre configolva (putty sessionok elmentve, winscp szintén, vSphere client egyből csatlakozott, mindenhez parancsikon a desktopon, a jelszó ugyanaz mindenhol.
A dokumentáció megvolt pdf-ben és html-ben is, de olyan lassú volt a Firefox hogy inkább a pdf-ben (Foxit reader) kerestem ki a megfelelő részt amikor kellett.
VMware.com KB article-ek és online help is elérhető, egy powercli paramétert onnan néztem.US billentyűzet US kiosztással, nagyobb gondot okozott a normál (nem lapos) billentyűzet, hiába, változnak az idők

Eredmény még nincs, majd megírom ha lesz (remélem még a héten).
Egy kollégám kérdezte milyen volt, ezt írtam neki: "A fucking rush in a crawling lab"

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Háztartási gépek
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest