Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Megnéztem a RemoteFX-et. Jónak tűnik...
Olvasgattam még ESXi témában is itt van egy kis összefoglaló:
[link]Azért nem egyszerű még ez a dolog.
Pl. Ha egy vm-en futtatok valami játékot akkor az teljesen lefoglalja a VGA-t. Tehát ha két vm-en szeretnék egyidőben játszani akkor 2 VGA kell.
Meg van ez a RAM probléma is ami ugyan megoldható de nem egészen értem még mi az oka. 2GB fölött nem megy a vm.:
VM will NOT BOOT if You set 3-4GB of RAM! You have to change Advanced options, add following:
pciHole.start = 1200
pciHole.end = 2200
for every VM using more than 2GB of RAM and it will workA Hyper-V esetében van valamilyen hasonló "korlát"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest