Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Visormail
Köszi, igen, ezt láttam korábban is, és az előbb újra megtaláltam.Ezek tudhatják elvileg :
Q35
X38
X48
Q45De ezek közül is csak bizonyos alaplapok:
[4] VT-d is inherently supported on these chipsets, but may not be enabled by individual OEMs. Always read the motherboard manual and check for BIOS updates. X38/X48 VT-d support is limited to certain Intel, Supermicro, DFI (LanParty) and Tyan boards. VT-d is broken or non existent on some boards until the BIOS is updated. Note that VT-d is a chipset Memory Controller Hub technology, not a processor feature, but this is complicated by later processor generations (i series) moving the MCH from the motherboard to the processor package, making only certain i series CPUs support VT-d.Magyarul akkor lehet vadászni, hogy mi is az, ami tudja...
X38 és X48 baromi drága.
Q35 meg sejtésem szerint elég ritka lehet külön csak alaplapként (főleg itthon).
Ezért meg egy egybe gépet (Dell, HP és hasonlók) nem akarok venni.
E8400-at viszont láttam már aprón 16e körül is. Nem mintha olcsó lenne...Vegyél Ivy/Sandy-t (és fizess soksok $-t az Intelnek), és akkor lesz...
Igen, csak ahhoz sok-sok HUF-ot kell kifizetnem...Vagy vehetsz egy Core2-es laptopot
Kétlem hogy a VT-d -t támogatnák.
Meg kb. semmi értelme nincs, mert abba pont hogy nem tudok berakni PCI-os kártyákat, amivel ki tudom próbálni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest