Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Kétlem hogy a VT-d -t támogatnák.
De, támogatják. Ami alaplap oldalról a VT-x-et támogatja, és tudja a CPU a VT-d-t, az eddig alaplap oldalról is mindig tudta a VT-d-t. Legalábbis amivel én találkoztam (ez jellemzően Lenovo/Dell/HP-t jelent).
Meg kb. semmi értelme nincs, mert abba pont hogy nem tudok berakni PCI-os kártyákat, amivel ki tudom próbálni az egészet.
Igen, gondolom ezért nem foglalkoztak vele, használni érdemben úgysem nagyon tudod, akkor meg minek tiltogassák le...

-
atesss
addikt
Itt egy leírás az Asrock oldaláról, hogy egy Sandy Bridge-es, H67M-GE/HT alaplapjukon hogyan is kell ezt beállítani : [link]
Nem a legegyszerűbb, de annyira azért nem tűnik lehetetlenül bonyolultnak.Csak nekem Core 2-vel kellene, Intel 3-as vagy 4-es sorozatú chipsettel.
-
Visormail
addikt
Amit linkeltem ott több is van ennél, de valóban nem hosszú a lista és nem az olcsóbbak tudják.
The following Intel® Desktop Boards support Intel VT with Directed I/O:
Chipset Desktop Board
Z77 DZ77BH-55K, DZ77GA-70K, DX77RE-75K
H77 DH77KC, DH77EB, DH77DF
B75 DB75EN
Q67 DQ67EP; DQ67OW; DQ67SW
Q57 DQ57TM; DQ57TML
Q45 DQ45CB; DQ45EK
Q35 DQ35JO; DQ35MP
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest