- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
Sziasztok!
Csináltam egy Win10 virtuális gépet, találtam rá egér és billentyűzet virtualizáló programot is.. pontosabban autómatizálni szeretném a billentyűzetet és az egeret.. a virutális gépre feltettem egy dolgozói megfigyelő programot, ami logolja a gépen végzett összes tevékenységet..
A gond az, hogy a programok nyitása szépen működik.. viszont az autómatizált billentyűzet és az egér nem jelenik meg a programban. Ha azt csinálom, hogy a virtuális gépet a fizikai billentyűzettel és a fizikai egérrel használom akkor rendben van, megy a szoftverben az egér és a billentyűzet mozgása..
Hogy tudnám kijátszani, a billentyű és az egér mozgást szoftveresen.. az interneten láttam már ilyen usb pendrive szerű szerkezeteket amik szimulálják az egér és a billentyűzet mozgását is.. de én szoftveresen szeretném.. megoldható ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Keresünk dokkolókat
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs