Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, én bizonytalan időre kiléptem a VBox használói közül. Pedig nagyon szeretem ezt a programot. Azóta használom, amikor még az Innotek készítette

Pár hónapja ugyanis olyan problémába ütköztem Mac-en, amit nem tudok megoldani.
Röviden:
Amikor egy új oprendszerű gépre felteszem a VBox-ot, akkor hibátlanul teszi a dolgát. Mennek a régi vm-ek (win xp a régi szkenneremhez, win7 amivel dolgoztam régen, a linux only időmben, és persze ubuntu és hasonló linuxok) de akár újakat is létre tudok hozni (pl. win10).
Viszont, és ez az ami kikészít. Másnap sorra megdöglik mindegyik vm. Vagy el sem induln, vagy "kék halált" / kernel panic-ot dob.
És hogy még érdekesebb legyen, innentől új vm-et sem tudok csinálni, mert a telepítőt futtatva meghal. Linuxok live üzemmódban sem képesek elindulni, még azok sem, amik előző nap mentek.
VirtualBox kitakarítása a rendszerből, majd újratelepítése - szintén sikertelen.Ez kb 2-3 hónapja van, előtte hibátlanul mentek a virtuális gépek mac alatt. Aztán egyik napról a másikra (se a mac, se a vbox nem frissült) megdöglöttek.
Nézegettem a vbox fórumot, és bár elég sok baj van a mac-es verzióval, úgy tűnik senkinek nincs hasonló problémája. Általában magával a vbox telepítőjével van gondjuk, ami viszont nálam rendesen megy.
Most pl. egy újratelepített vbox, frissen letöltött ubuntu iso boot itt áll, mint tehén a lucernásban: [kép]Egyszerűen eszem megáll!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Sorozatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest