Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
\\vboxsvr --> bemásoltam, de nem tud kapcsolódni, mert nem találja.
a biosban semmiféle opciót nem találtam ahol amd virtualizáció ki lenne kapcsolva
a windowsban és a programban is minden létező beállítást, hibakeresőt kipróbáltam, de semmi.Szerintem sosem fogja látni. Talán egyszerűbb, ha előveszek egy olcsó laptopot és azon futtatok xp-t. És pendrájvval viszem át a dolgokat. Ennek kicsi esélyét látom, hogy valaha is képes lesz a legalapvetőbb feladatok ellátása, mivel ha nincs kapcsolata a gazdagéppel, semmire sem lehet használni. Ja de, nézegetni.
talán bizonyos gépeken, bizonyos hőmérsékleten, vagy földrajzi koordinátákon nem fut rendesen, talán direkt így lett leprogramozva, hogy legyen munkahelyes a supportnak. vannak programok, amik elé leül az ember, és minden evidens, és minden működik, mint pl photoshop, nem kell hozzá doktori szintű tanulmányokat végezni. és vannak programok, amiktől csak 2-4 dolgot várna el az ember, csak annyit, amennyit a buta Windos Virtual Machine tudott, de abból se tudnak 2 megcsinálni. Nem alapértelmezetten nem, hanem szenvedés árán sem. Én nem látok több opciót ezt a programot működésre bírni, talán ha újratelepíteném egy másik gépen, egy másik életben és egy másik telepítőlemezről egy másik windows alatt egy másik windowst tennék rá, talán lenne 50% esély... talán
köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest