Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Viccrovat

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-09 10:14:10

LOGOUT.hu

Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7482) kételkedem


kételkedem
addikt

Kicsit hosszú, de nekem tetszik:

A Tál család

És ne feledkezzünk meg a Tál család még nem említett tagjairól sem, itt van például a két ritkán látott katona fivér Szalu Tál közlegény és Katapul Tál pilóta, akiket Rekru Tál bácsi szervezett be.

A gyülekezetünk bizton számíthat a három orvosra Ampu Tál nagybácsira és feleségére Implan Tál nénire. Ők ketten egymásnak segítve mindent megoldanak, mindig van munkájuk. A főnökük Vizi Tál professzor.

Vannak lelkes térítőink is, a tapasztalt Kapaci Tál, az udvarias Invi Tál, a tiszta tekintetű Orien Tál, a kezdő zöldfülű Trak Tál, és az álmodozó To Tál. A fiatal hajadon Koket Tál mielőbb férjhez szeretne menni, de huga Gravi Tál jobban vonzza a fiúkat. Az ateisták minden érvelését Demen Tál bácsi intézi, a demokratikus döntéseket Vo Tál felügyeli. A pénzügyeinket bátran rábízhatjuk a tapasztalt és furfangos Audi Tál-ra.

A szépen gondozott kertet és szép növényeket, virágokat Komposz Tál-nak köszönhetjük. A rózsafüzér társulat „titkok” megfelelő időben történő cserélése és más egyházközségekkel fenntartott üzleti kapcsolatunkat Impor Tál és Expor Tál koordinálja. Interpre Tál a bölcs szívesen segít a példabeszédek értelmezésében, amit Anno Tál tüstént lejegyez, a távollévők részére.

De sajnos, mint minden családban itt is vannak fekete bárányok, pl: az erőszakos Bru Tál bácsi és fia Me Tál, az áruló Pak Tál, a neveletlen Kompromit Tál, és a nőcsábász Gusz Tál. Próbálják magukkal csábítani Rezisz Tál, Perszisz Tál és Op Tál unokatestvéreiket, de ők ellenállnak a kísértésnek, kitartanak, és a jót választják. Hiába jött a távoli rokon Plán Tál, hogy jó magot ültessen a szívükbe és Diszku Tál hogy megbeszéljék a dolgot, mert a gonoszok pártjára állt Dispu Tál az öreg házsártos. De amikor a Jézus nevében megjelenő Szi Tál, Ros Tál, Szelek Tál figyelmeztetéseit is semmibe vették, akkor Ci Tál beidézte őket a szigorú szúrós tekintetű Inkvizi Tál pátriárkához, és a kiszabott „igazságos” büntetést Adjusz Tál hajtotta végre.

Az esetet papírra vetette Dokumen Tál a médiának Reci Tál, és Kommen Tál adta elő. Amint a tévében mindezeket végignézte, kilehelte lelkét a vén Tes Tál aki vagyonát a gyülekezetre hagyta, Isten vezérelje az Ő látására a derék Tált. Ezt a történetet Prezen Tál tanár úr bocsátotta rendelkezésünkre, aki már Kvie Tál-lal a megérdemelt pihenés éveit töltik.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Viccrovat
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.