Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Be kéne ereszteni közéjük egy ilyet, mi lenne?

-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én a Mónikán kívül mindenkire emlékszem.Nem is tudom hogy ő hogy nem maradt meg?
hajtömeg: Csöpkére ki nem emlékszik,azok közül akik nézték? -
hajtömeg
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát én pár perc után kilőttem.
Ekkora maharságot!
Most komolyan szerintetek holnap emlékezni fognak rá,hogy melyik ülésen kinek kell résztvennie és mely törvényekhez kell kétharmad stb?
Meg egyáltalán,mi a szahar ez az egész?
Ahelyett,hogy beküldenének egy krvát Aleknek,mint annak idején Okinak!
-
kukinyo
addikt
Ez volt már?
-
tomcsi23
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ez tényleg ratyi b+

-
kpal
nagyúr
szörnyü a mai nap

-
hajtömeg
aktív tag
Ez most komoly?
Mire megalakul a kormány reggel 6 lesz + a szabályokat folyamatosan észben tartják?
Hogy milyen ülésen kiknek kell résztvenni stb?
Ezt már megint melyik marketinges pcsa találta ki?
(illetve RTL-ről lévén szó marketinges ratyi) -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De ilyen hülyeséget minek találtak ki nem volt jó ötlet.
Ki is kapcsoltam a fenébe. -
mdraco
őstag
Mi ez a politika?
Még a végén valaki kinti is politikus lesz. 
Béci példamutató állampolgár lesz?
szerk: Éjjeli baglyok, nappal alszanak és pihenek. -
Sub_zero
csendes tag
Ez a játék úgy ratyi ahogy van. Hülyék is hozzá, poénra se tudják venni. Ennek úgy lenne értelme ha Alek+Éva pártja nyert volna. Ők legalább poénra vennék.
-
Neoteric
addikt
Meg tudna dobni valamelyikőtök egy cenzúramentes gigi csecsmutogatós videó linkkel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zin
őstag
ezek hova oltoznek igy ki ejjfel van lassan :S
-
karesz86
tag
Gigi tejesen le vetközött a konyhába, azt hite hogy a szo*nék.hu ba van màr megint!.
Mindegy a gombi Alekoszt visszi remélem kimt is marad! Mert akkor nem is nézem.

-
kpal
nagyúr
Belevalóban is Gigi Jerzy téma ment

-
kenwood3
addikt
vhogy én is így vagyok vele , legalább inni adnának nekik , mert olyankor mindig történik vmi
a stream is szánalmas
(#21368) mdraco 1etértek
vki épp ma mondta a nekedvalóba Olinak , hogy ő meg sok ismerőse pont emitt nem szavaztak , mert azt hitték , hogy úgy is ő megy vissza ...hátnem így lett 
-
mdraco
őstag
válasz
kenwood3
üzenetére
Ez csak azt sérti aki tudja nézni a semmit

Hát igen a nézők egyrészt saját magukkal b@sztak ki, másrészt meg az rtl is felnagyitotta az anikós témát amelynek ez lett a következménye..
Van egy olyan hozzáállás hogy, ha erős a karakter, akkor miért szavazzanak rá, úgyis vissza megy. -
Sub_zero
csendes tag
A mai adást 5 perc alatt végigtekertem. Aszem ez mindent elmond.

-
kenwood3
addikt
Én agylobbot kapok mostanában ettől az unalmas VVtől , mióta Alekosz kiosztotta a Bécit+Jerzyt azóta jó adást nem láttam (Alek női kinézete tetszett esetleg azóta még) .
Ez kellett a sok liberális szavazónak kitenni Olivért az már lényegtelen , hogy 1 szórakoztató műsoron 1 héten 1x lehet csak röhögni azóta , és akkor se azon akit visszajuttattak .Kövezzetek meg , de sztem Alek is lassan 1 senki lesz odabent Oli nélkül .Szval köszönjük Magyarország én így szeretlek .
ui. felidegesítettem magam 1 kicsit , ha sértene vkit sorry
vélemény 
-
Zin
őstag
Szandika zsákol...Ezz EGEEENNN

-
kenwood3
addikt
na jó nem szenvedek ezzel a stream-el inkább nézek vmit ...majd később még felnézek
(#21357) darál0w intézkedj vmit
-
kenwood3
addikt
már megint nincs onlány

(#21356) Tibii91 nem tom 2 napja nem néztem de azelőtt ilyen volt -
b4zsi-
őstag
[link]
bocs, ha már volt! -
mdraco
őstag
Tegnap esti belevaló sokkal jobb mint a mai összefoglaló

Győzike
-
koshmar
veterán
Nem hiányzik innen valami/ki?

kenwood3: jaja, nélküle nem dől a hülyeség.

Olyan furcsa. -
Boxer001
veterán
Ennyi? Sírt az Erzsó (gondolom Dzsidzsi miatt), ez töltötte ki az adást?
Szakítottak már legalább, vagy mi van, legalább kiverte a tükörre?Ezért meg se nézem, ma sem.

pro70
Ne bazd, párom szakított velem, és a ph-n előbb tudják? Haza jön, lebaxom.

Tényleg, darálót kirakták már végre innen?
kenwood
Ok, akkor tényleg nem nézem meg.
-
koshmar
veterán
Érdekes, hogy Olivér óta a "magamra rakatom a jelet" nagy divat lett.
-
Boxer001
veterán
Na mi van arcok, volt ma valami érdekes, érdemes meglesni?
-
Ijk
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Megmutatják mi történt tegnap, aztán egy kis pofaázás, majd megmutatják mi történik ma, majd ismét egy kis pofázás. Jön az összefoglaló érdemi része, aztán pofázás, megmutatja az online kérdést meg a nyereményt, mi lesz a reklám után, reklám. Majd megint egy kis pofázás, a lényegi rész, pofázás, online kérdés, nyeremény, mi lesz holnap.
Tele van töltelékkel az egész szemét, húznak bennünket a napi 25 perces betevőért, mintha az életünk múlna rajta. Közben ugye mindenki meg is nézi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F34R
nagyúr
(#21321) radi8tor1
Ez már erősen hajaz az előző részek tartalmából mintha valami menő sorozat lenne
(#21320) Gyufaaa
no jah megint elkezd maj a fiúkhoz húzni

(#21324) Tibii91
Melyik volt benne egy pár , ha a yeti feleségére gondolsz az tényleg gáz volt

-
koshmar
veterán
Nos tehát.
Látta valaki a NektekValót? Az a nő, fuhhh.

-
mdraco
őstag
azért szandika is pofátlan, egyszer megkegyelmezett neki az rtl hogy maradjon...na hiába csak egy buta, nagyszájú, táncos...megértem hogy haza akar menni , mert tudja hogy kevés az esélye hogy megnyerje, de legalább menjen haza és ne ezzel tegye unalmassá a műsort hogy rá tegyék a jelet aztán kihivja aleket és kint is marad...mert már ez unalmas

-
Gyufaaa
veterán
Gigicsaj jól beszivatja a gyereket. Szerencsétlen már nem tudja magát hova tenni. Kemény.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
runner 125
üzenetére
az is.

-
3shae
senior tag
Nem akartalak fárasztani vele,de azért gondolj bele. Éva annyit mondott,hogy elege van már a sírás-rívásból,és ha nem tetszik Szandinak ez az egész,akkor inkább menjen haza.
Szandi - nem tudom mennyire figyelted - azért beszólt ám Évának erre olyat,ami bizony már kellemetlenül sértő volt.
(#21310) F34R na erről beszéltem

-
sunci_02
aktív tag
egyre gyengébb..

szeretem ahogy Alekosz elsétál piát keverni és nem avatkozik bele, két hisztis p*csa beszélgetésébe.
-
mdraco
őstag
Kár hogy Alekosz mellé nem áll senki, Laci, Béci, Gombi, Jerzy és Béci csak ott rohatdnak,unalmasak..

Ha én lennék bent, egész nap alekoszal beszélgetnék röhögnék, meg piálnék, meg anikóval foglalkoznék , meg rávenném Évát hogy készitse ki a többieket
Ennél jobbat mit lehet csinálni?
-
b4zsi-
őstag
Hát Éva idegbeteg alkoholista.... 50 karton cigiből szerintem 50%-a az ő tüdejében landolt. Háborog egész nap ő rá se kiváncsi senki...
Gigi Jerzy vicc....ha már lefeküdni nem tudnak egymással veszekednek...sajnáltatják magukat... -
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Azért az mekkora röhej, hogy az 1 órás (30 perces) összefoglalót egy szumma majd két órás híg fos műsorkombóval sikerül keretbe foglalniuk, olyan minősíthetetlen műsorvezetőkkel, akikhez képest a Lilu- Balek-Buci triumvirátus doktorandusznak számít.
-
-
kenwood3
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
1-2 szót sztem szerkessz

-
->Raizen<-
veterán
Éva megmondta a tutit néha valóban undorítóan viselkedik de ez van. De ez a szandika már az agyamra megy feszt sír hogy ezt nem csinálom azt nem csinálom lusta dög vagyok nyávog vergődik hisztizik a földön. Gombi ha jól vagy akkor vidd ki ezt a sírógörcsöt és hagyd kint!

[ Módosította: Ndruu ]
-
b4zsi-
őstag
lehet kolléganő = SANYI

-
ben11
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
+1
kukinyo
Aztán már ő is azt mondta..pfff..Szánalom..
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ki is kapcsoltam a fenébe.

Még a végén valaki kinti is politikus lesz.