Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Oracle
senior tag
Ááá újra megnyílt
remekLacit még mindig nem értem mit keménykedik, vv-méterben volt hogy tordas is megelőzte és ez azért nem semmi
szerintem első párbaján kint marad... -
kenwood3
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
na megtaláltam neked a választ ...A Való Világ producere nyilatkozta az origonak
De mégis sokszor megszakad az online stream, elmegy sokszor a kép. Mivel gyakran épp egy ordibálás vagy izgalmas beszélgetés közepén, a fórumozók szerint tudatosan veszi el a képet az RTL Klub.
"több oka volt annak, hogy megszakadt a netes közvetítés. Egyfelől az elején technikai problémák is voltak, nagyon sokan akartak egyszerre streamet nézni, ezt pedig nem bírta el az oldal. Másfelől az új médiatörvénynek is meg kell felelnünk, és így egy új szituáció van, nem szeretnénk büntetést. Sokszor valóban nem volt adás a neten, gyakran inkább óvatosságból vettük el a képet. De ez változni fog, mert 15 perces késleltetéssel megy majd eztán a stream, és lesz egy külön ember, aki csak erre figyel. Mondok példát: fontos nekünk a nem villalakó emberek személyes jogainak védelme. Ha politizálnak, az sem szerencsés, ha kimegy a netre, elvégre ez egy szórakoztató műsor."
magyarul most már tényleg nem lesz élő ...
-
ildi_
tag
Hű, tényleg valami díjat kellene adni ennek a lánynak, mekkora erény, hogy 16 éves koráig kibírta szex nélkül... És tényleg durva, hogy ez a cikk is szinte megveregeti a vállát ezért, Zsófikám, te milyen ügyes vagy!
(#10083): Ezzel a hszólással is teljesen egyetértek. Vajon Alekosz úr szivarja is alapszolgáltatás? Amúgy ahhoz képest, hogy kiszámolták a pénzt kajára és olyat ettek, amit amúgy nem ettek volna, este jutott pénz jakuzzizni is.
Az volt még vicces, hogy Giginek mindenképpen kell puffasztott pehely, mert fogyózik. Este ott tömte a sajtos-tejfölös tésztát kenyérrel. Ez valami újfajta diéta lehet, remélem megosztják velünk.

-
kenwood3
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
szünetel , mert karbantartanak ...ezt ki írták a honlapjukra de azt már elfelejtették ki írni , hogy meddig
...én pl írtam hozzászólást nekik oda a hírhez , de papírformát nem tűrő dolgokat írtam , így ki se rakták ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#10092) ildi_ az igazság az , hogy olyan dolgokat kaptak odabent , amit sztem kint a való életbe nem hiszem , hogy megengedhetnének maguknak ... -
Ijk
nagyúr
válasz
kenwood3
üzenetére
"A szemrevaló szőkeségnek..." Én nem tudom ki írhatta ezt a cikket.
Amúgy meg kit érdekel mikor veszítette el a szüzességét. Tudom hogy manapság már hót ciki ha 14 évesen valaki szűz és 18 éves koráig nem húz be legalább egy tízest. Meg milyen párkapcsolat? Ahhoz először fel kéne nőni. -
kenwood3
addikt
1 kis ideg gerjesztő [link]
-
Ijk
nagyúr
válasz
Sub_zero
üzenetére
Teszem azt bent lennék nemdohányosként én biztosan tombolnék, hogy vajaskenyéren meg sajtostésztán kell élnem, miközben a fél brigád "ingyen" füstöl odakint.
Mindenki kapott volna egy fejkvótát amiből bevásárolhat. A kenyérért fizetni kell, a cigi meg jár? Biztos kikeltem volna magamból. -
pro70
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Ez maradt le nekem a 10066-ról! 
(#10074) ildi_ : ...A cigi...... Anélkül végük, meghaltak!
-
pro70
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
...Inkább úgy írtad volna hogy Szandikáékat bírod.....tudom ugyanaz de akkor is... 
-
pro70
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Kicsit se szimpatikus egyik se? ....Kár.....viszlát
(Poén)Az igaz részemről is, ha arra gondolok hogy a lé meg a sok finomság kzülük lesz valakié akkor elmegy a kedvem mindentől...

...Talán Szandikának odaadnám, mert róla tudom hogy a nyaralást nekem adná...kéglit lelakná és szarér-hugyér eladná....szekeret meg szarrá törné még a rámráról való leállásnál...

-
pro70
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Pedig azok ott bent gyakorlatilag egy "áll@tfaj"......ha nem is 100%-ra a pénzért ment be mind, de a 70% mindegyikben benne van...

-
pro70
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
"abszolút nem magát adja..."
Persze hogy nem, meg is mondta..................de nagyon kell neki a lekvár....................csak elfelejti, ha közelébe van Alekosz!...

-
dragonfx
veterán
cigi meg pia nélkül elég sokan bekattannának az tuti.
-
tomcsi23
veterán
Alekosz - kolbász produkció b+
[link] -
Sub_zero
csendes tag
Nem csak ő, például Anikó is, meg a többiek. Aki erős dohányos annak a megvonás az tényleg kínzás. Majdnem mind az bent. Nem ilyenkor kell elkezdeni leszokni erős stresszhelyzetben. Nekem egyébként semmi bajom sincs a dohányosokkal. Nem is értem miért erre kell kihegyezni a műsort, meg a piára.
Egyébként tegyük fel azt az extrém helyzetet ha kiesik most Alekinho. Akkor 1 hónapon belül megy utána a 4-es maradék tagja és fél távon lehúzhatja a rolót a műsor. A 6-osból egy átkozott poént nem lehetne kicsikarni, erzsi&gigi a szerelmi szálat se tudják rendesen eljátszani, egyszóval kifingna a műsor és sehogy se tudnák felturbózni ezekkel az unalmas barmokkal.
-
Kiraly volt ez az esti resz, a jatekok kimondottan jok!
Evi => fejenkent 500 della? Az hat vaze.
Eskuszom uszna a piaban egesz nap. 
-
Sub_zero
csendes tag
Szerintem a cigi alap. Anélkül mind megkattanna főleg stressszhelyzetben.
-
Ijk
nagyúr
Hát behaltam ezen az összefoglalón, óriási ötlet ez a villadella
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az őrnagy úr meg egyre kevésbé bírja idegileg, jó tesz neki majd a kis bicajozás
Béci már mindenkit úgy bírál mintha ő maga volna a tökély, akit Isten saját képére teremtett. El van a gyerek szállva magától, ez a reppelős gesztikulálása is visszataszító.
Azt figyeltétek hogy Anikó hogy átszínezte az Olival folytatott párbeszédet? Hihetetlen a csaj, komolyan mondom, igazi kis szarkeverő, miközben folyamatosan játssza a sértettet.Zsófikát meg, áhh, nem bántom, kis buta lány, gyermeteg viselkedéssel.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nálam most a műsor csak magyarországi IP-címről elérhető szöveget dobálja.
ez van...reggel meg melo.
joccakát függők.

-
Motion_Blur
félisten
Közvetítés természetesen most sincs..
-
vans?
őstag
Visszaneztem a mai adagot... Szanalom tenyleg, hogy ez az otosfogat mennyire nem tud rohogni, olyanok mint egy kib.szott citrom.
Ja, Zsofi meg mehet haza, hatha eltunnek az anyapottyei, lol.
-
kenwood3
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
látod te legalább bírtad addig , én még addig se mert nincs kúlom
de netről néha visszanézem
1ébként néha vannak benne jó dolgok ....mint pl smsekre reakció -
Kassadin
addikt
Újra megnyílt a topik? Nahát nahát gondolom 1-2 ember már a falat kaparta, mert nem tudta megosztani a véleményét másokkal.
-
Motion_Blur
félisten
Cool-ra kapcsoltam. 5-6mp-et bírtam.
Hogy lehet ez nézni?

-
kpal
nagyúr
Győzi röhögi "Zsófit annya pötty "!

-
dragonfx
veterán
válasz
koshmar
üzenetére
köszke.
darálow léci ne tedd tönkre a topikot.senkinek nem hiányoznak ezek a féloldalas amináciok.
ez a villa dellás dolog jol felturta a kedélyeket.néze én is vissza videokat.de jo ötlet összetartásra.beosztásra nevel.Laci megint a hülye rendmániájával a konyhába kenyérvágáskor.jajj istenem nem katonaságba vagyunk.lehet tényleg beteg ez az ember.,szakmai ártalom.totál bekattant szegény.a nyereményből egy nyugtatót kérjenek már neki.

így nincs vita hogy kiközösíti aki nyer valamit alapból közösbe kell rakni.így helyes.yeee ebbe a lufis játékba benne lettem volna én is.elég zoral.csapatépítőtréninget játszik az rtl klub.lássuk be igazuk van.
-
Boxer001
veterán
Nem láttam a mai összefoglalót, majd a retek oldaláról meglesem azokat a videjókat.
daráló
Látom nem szóltak rád, hogy xarod a hozzászólásokat.
Pedig nagyon nem ártana...most is 1 percre rá írtad ezt, ahelyett, hogy szerkesztettél volna...nem tudom miért nem szúr szemet ez egy modinak sem...egyszer lennék modi, régen kibaxtalak volna.
-
kpal
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lacinak biztos nem mert Ő az aki a legjobban áll anyagilag de állítólag gyerekként szegény volt.
-
Tipo16V
aktív tag
buci a mai adásban: VEZESSENEK ÓVATOSAN, esik a HÓ

(eddig csak olvastam, már írok is, fél gyúrós topik ittvan) -
dragonfx
veterán
válasz
koshmar
üzenetére
nem is az csak ne egy live chat.kétn müködjöna dolog.
a fikázás itt belefér hisz mindenki kiálhat az mellett aki mellett akar.
én a 4esoldalán vagyok sokkal szórakoztatóbbak.a mai műsor is elárulta a másik fogat be van punnyadva, savanyodva, magukat fogják belsőleg kikészíteni.
én örülök hogy ujr akinyílt a topik.és remélem mindneki örül aki rendszeresne irogat ide én enm fogja ujra rászolgálni pár emberke hogy ne tudjunk eszmét cserélnia műsorral kapcsolatban.
-
3shae
senior tag
Nekem a 6-os osztagról mindig egy filmsorozat címe jut eszembe. SÍRHANT MŰVEK

-
baluka26
veterán
Ma 26-a van?

Tibi: Igen -
koshmar
veterán
Látta valaki a Fókuszt? Fuhhh...
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

remek
szerintem első párbaján kint marad...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)