Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz b4zsi- #19218 üzenetére
"Gigi hogy ne tudná megcsinálni a spárgát.......valamit kellett mutatni a kuncsaftoknak az Erotika Parádén..."
Szegény Erzsit már sajnálom
Viszont az jó dolog, ha valaki fizikailag a toppon van. Amikor beszél minden szavánál azt érzem, mintha meg akarna fulladniStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
titán
válasz b4zsi- #19353 üzenetére
Volt!
Tomics Ez micsoda?
(#19355) Boxer001 Ja koszi, nem vettem eszre. Feladja maganak az utolso kenetet a holnapi adas elott.
(#19357) kenwood3 aha , okes, lehet a holnapiban mutatjak vagy majd meglatjuk. Annyira lekotott az alek, hogy nem is figyeltem masra.
(#19358) Tomics
[ Szerkesztve ]
-
Sub_zero
csendes tag
válasz b4zsi- #21185 üzenetére
Nem értem ezt miből következtetted ki. Ha csalni tudott volna az rtl akkor Gombi nem jut be.
Mondhatjuk azt, hogy Gombi egy baleset volt. Jerzy-vel meg nagy terveik lehettek.
Itt egy valamivel tudnak manipulálni, a kisfilmekkel és az összefoglalókkal. Az sms-ekkel nem.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz b4zsi- #21354 üzenetére
Szerintem még nem, de szánalom az egész ertéell.
..és ilyenek után van képük azt lenyilatkozni a kókuszban, h "ezt a játékot az élet írja, nem lehet manipulálni"
OMG.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
pohár
félisten
válasz b4zsi- #22134 üzenetére
jaj hát igen, Oli megmondta hogy olyat kampányol Aleknak ha arra kerül a sor, hogy beszabehu
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz b4zsi- #24946 üzenetére
igaz ezt is tulreagálja...de fentebb már említettem, h más ember hiányosságára nem éppen kellemes felhívni a figyelmet.
Jerzy most mirefel kapott még 1 ajándékot?
nagyon nyomják még mindig ezt a szerelmi vonalat. jöhet az ujabb forgatás a jakuzziban.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozilla Thunderbird
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest