Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Megyen a live
-
kukinyo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne nyalizz már
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
zh: Biztos vagy abban hogy őt kevesebben szeretik mint téged? -
kenwood3
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kösz te vénember

lehet idősebb lennék mint te ha emlékeznék az előző regemre mert ez a második
(#28084) Tibii91 "fiatalság"
1ébként kösz 
-
sunci_02
aktív tag
felkerült ahova előbb mondtam, mennek is a negatívok Bécire
-
kenwood3
addikt
válasz
üzenetére
Én is csak az 1-et láttam abban történtek jó dolgok és voltak jó arcok pl: Oki és Majka ...ebben is voltak jóm dolgok amíg Oli bent volt azóta dögunalmas az egész
(#28069) nRu3 van 1 rossz hírem Anikóval kapcsolatba sorba kell állnod érte és kb a 15. vagy
(#28075) Tibii91 sorold fel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mdraco
őstag
Bécinek ki kell esnie

-
kenwood3
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
én elmondanám , hogy inkább nézném őt még 2 hónapig mint azt a Béci féle csapatot
nekem amúgy is ő volt az álomnőm![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#28063) darál0w ahogy bemenne Éva rögtön ki is hozná
mert ő lenne a leggyengébb és ellene visszamenne 
(#28066) Tibii91 gondoltam , de nagyon érdekes lenne 100 nap után ha beköltözne vki momdjuk nem sokáig lenne bent e fentebb említett miatt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kenwood3
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
meg bizony sőt 1 kiadós verés is ráférne , rem Oli haverja megtalálja amelyik ma a Nekedvalóba volt
De csodálkozom , hogy még a középkorúak is , hogy szidják ott
azt hittem azoknak szimpi
Amúgy a Retek tényleg komolyan gondolja azt , hogy beküldene a helyükre 1 új játékost , ha Szandi nyerés esetén nem akarna visszamenni
1 netes újság cikke
"Egy szóváltás kellős közepette Béci közölte Alekosszal, hogy ne tudja meg a kinti világban mire képes. Ismét provokálni próbálta a görög okos tojást, hátha a rejtett agressziót ki tudja hozni belőle. Mivel nincs, ezért ez ismét kudarcba fulladt."
még a lapok is Alekkal vannak
zH. én Tordast meg Olit nézném újra szívesen
-
sunci_02
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
nem. Bájthumán-ra

-
sunci_02
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
nem köszönöm meghagyom e kiváncsiságot Jerzsy VV4-es szereplőnek.
Most mondták valamelyik adón gondoltam bedobom egy röpke pillanatra ezt a témát. (udom nem idevág és itt nagyon szigorúak a szabályok.)
Várom hogy felkerülkön az egyik nem legális oldalra a mai adás, szeretek kis zöld és piros like gombokat nyomkodni -
-
kenwood3
addikt
válasz
üzenetére
csak az a baj , hogy attól , hogy lájkolják az nem azt jelenti , hogy szavazatot is küldenek rá ..meg az a réteg aki a legtöbb smst küldi nincs fent fészbukon

de én reménykedem , hogy van esély arra , hogy Béla Szentendrén egye az ebédét Vasárnap úgy is 1 éves lesz a nőjével így jobb lesz neki otthon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ha mégse akkor remélem Aleknak sikerül kiütnie majd -
sunci_02
aktív tag
válasz
tifarmester
üzenetére
már ne is haragudj apukám itt mindenki utálja Bécit, kérlek próbálj meg nem negatív hatással lenni a bioritmusomra

-
darál0w
Jómunkásember
-
tifarmester
csendes tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Nem imádom. De nem is utálom Bécit. Gondolom mindenkit a saját múltja kísérti egész életében, Béla sem kivétel.
A hibák azért vannak a hibák, hogy tanuljunk belőlük. A lakók folyamatosan hibáznak, ő nekik egy hihetetlen nagy lecke, hogy bent vannak. Karmáról meg nem is merek beszélni, lehet nyernek ha kijönnek, de a karma miatt nagyon nagy terhet vesznek fel, ők a legnagyobb vesztesek.
Nem érdemes bántani azt akit nem kedvelünk, annál inkább foglalkozzunk azzal akit szeretünk.
Én Anikót kedvelem legjobban, neki van a csajok közül pozitív kisugárzása, érdekes nő, ő most kezdi élvezi igazán a játékot, mert okos és azzal foglalkozik, hogy jól érezze magát, ha a többiek engedik
Jó látja a mások dolgait, a sajátját nem mindig, de ki az aki igen ? -
->Raizen<-
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Van még ilyen agresszív kismalac a villába például laci ha béci kimegy lesz még konfligtus bőven laci vs éva laci vs alek meg laci vs anikó közt. Nekem kurvára nem fog hiányozni bréla ha kiesik és a nézőknek sem az szerintem tuti. Ha az rtl hagyja hogy béci továbbra is bent legyen a villába előbb utóbb neki áll aleknak és megagyalja mert elpattan az agya a mai adásba is mikor mintha recskázott volna mikor a falnak meg aleknak beszélt folyt a víz a fejéről nagyon komolyan megreccsent már így is. Go home BRÉLA!
-
Dtomka
veterán
Ez a Béla gyerek szerintem "elszívta" az agyát....nem tudom észre vettétek e, de néha olyan mintha szar lenne a szájában...kis surmó.....nem értem, mit emberkedik azzal a félütéses Alekosszal....nagy az arca, mert nézük meg kik veszik körül....nem birom ezt a figurát, egyre jobban nem....
16 emberből 3 idősebb 30 nál....
-
GegeWarrior
senior tag
Ez a Béla teljesen kész
Nekem már a tököm tele van vele, bárcsak haza menne, de sajna nem fog!
Bár csodák vannak!
De lehet, hogy úgy kell lennie, hogy az Alekosz hagyja kint. Teszem azt a döntőben
-
sunci_02
aktív tag
[Béci hivatalos oldalát üzemelteti] Nézzétek meg a képeket. Azt hiszem no comment
-
pro70
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Van persze, vegyél példát a nickedről, felejtsd el végre a dögunalmas "viszlát"-ot....na futás szivaros vén tata!!!

-
Ijk
nagyúr
válasz
Dotcom
üzenetére
Dehogyis nem szabad, pont ez a lényeg. Szandika már csak a nyűgnek van bent, semmilyen érdekeset nem tud nyújtani.
Ellenben Béci az elmúlt hetekben "csodálatos" személyiségbeli átalakuláson kezdett átmenni, és ez a Béci-Alek konfliktus teszi az egészet izgalmassá. Ha nagyarányú győzelemmel megy vissza, valószínűleg tovább "fejlődik" a gyerek, és még durvábban áll Alekoszhoz, aki méginkább odamondogat majd.
Azt szeretném ha Béci az utolsó pillanatig kiszenvedné Alek társaságában és úgy esne ki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
tifarmester
üzenetére
eltévesztetted a topikot:
Béla imádók ide!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kenwood3
addikt
hallottátok a pszichológust
Béla azért csinálja ezt mert a múltba az már bevált nála vagy vmi ilyesmit mondott
szval akkor kiben is van elfojtott agresszió? -
tifarmester
csendes tag
A mai adás is kifejezetten szórakoztató volt . Volt óvoda, nevetés, móka kacagás

Alekosz és Éva folyamatosan ingerli a villa bikáját
Persze nem ők párbajoznak, így könnyű , jópofizni
-
kpal
nagyúr
Fókuszban párbaj téma .
pszichológus is beszél Bélárol 
-
->Raizen<-
veterán
Ez a béna Béla kezd nagyon a bögyömbe lenni minden egyes veszekedésnél ő húzza a rövidebbet most is kimenekült a szobából pedig ő kezdte oltogatni alkeszkoszt.
Ha elkezdi szapulni dikát szerintem nem fogja hagyni magát most úgy van vele ha kell visszajön mert kezdi érezni azért hogy mekkora sügér ez a bréla hiába ment oda bélához mikor alekosz szájszagát leszívta tüdőre bréla amikor keménykedett a nappaliba alkesszel hogy ó nekem ilyen férfi isten kell.
Buta a Szandika is ebben a világban az nem jó hogy mindíg játsszuk az őszintét mert akkor csak a bajt hozza magára. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
vazz...nem láttam, h miért van ez a kiakadás...mit csinált Dika?

#28004) zH. Alek kispályás Brélához képest ilyen szempontbol
-
Enci1983
senior tag
Ennek a bélának talán lapostetvei vannak? Vagy miért gyurmázik állandó jelleggel?

Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Thermaltake Smart Pro RGB 850W
- új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év Apple garancia
- iPhone Air 256GB Space Black színben, bontatlanul eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...biztos jófej srác vagy..............ha lejössz a piáról

Nekem már a tököm tele van vele, bárcsak haza menne, de sajna nem fog!