Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Éva megmondta a tutit néha valóban undorítóan viselkedik de ez van. De ez a szandika már az agyamra megy feszt sír hogy ezt nem csinálom azt nem csinálom lusta dög vagyok nyávog vergődik hisztizik a földön. Gombi ha jól vagy akkor vidd ki ezt a sírógörcsöt és hagyd kint!
[ Módosította: Ndruu ]
-
->Raizen<-
veterán
Rűhellni való lett az a szerencsétlen szandika és szerintem nem csak én gondolom így hanem több ezren több 10 ezren. Most szerintem neki kéne elhúznia a pics@ba éva még bírja a nyomást néha ő is undorító de csak akkor ha nagyon bebaszik amúgy meg majdnem mindíg igaza van.
-
->Raizen<-
veterán
Éva szandika párbajért imátkozom! Nagyon remélem hogy a szilikon tepsiszáj kint marad.
Szerintem kurva jó párbaj lenne szénné oltanák egymást! -
->Raizen<-
veterán
Szerintem hogy éva kikerüljön minimum egy gigi-vel kellene párbajoznia. Esetleg anikóval de ő sem hát hogy mondjam egy szent faék. Amit kint csinál a való életben az gyakorlatilag nem korrekt direkt olyan pasikkal kavart kiknek tudta hogy párja van aztán ha megtörte a faszit otthagyta a gecibe. Olivért is megkörnyékezte neki meg döntenie kellett a párja vagy a vv tribunus poszt még jó hogy a párját választotta.
-
->Raizen<-
veterán
Ez a béna Béla kezd nagyon a bögyömbe lenni minden egyes veszekedésnél ő húzza a rövidebbet most is kimenekült a szobából pedig ő kezdte oltogatni alkeszkoszt. Ha elkezdi szapulni dikát szerintem nem fogja hagyni magát most úgy van vele ha kell visszajön mert kezdi érezni azért hogy mekkora sügér ez a bréla hiába ment oda bélához mikor alekosz szájszagát leszívta tüdőre bréla amikor keménykedett a nappaliba alkesszel hogy ó nekem ilyen férfi isten kell. Buta a Szandika is ebben a világban az nem jó hogy mindíg játsszuk az őszintét mert akkor csak a bajt hozza magára.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz @rglaaf #28031 üzenetére
Van még ilyen agresszív kismalac a villába például laci ha béci kimegy lesz még konfligtus bőven laci vs éva laci vs alek meg laci vs anikó közt. Nekem kurvára nem fog hiányozni bréla ha kiesik és a nézőknek sem az szerintem tuti. Ha az rtl hagyja hogy béci továbbra is bent legyen a villába előbb utóbb neki áll aleknak és megagyalja mert elpattan az agya a mai adásba is mikor mintha recskázott volna mikor a falnak meg aleknak beszélt folyt a víz a fejéről nagyon komolyan megreccsent már így is. Go home BRÉLA!
-
->Raizen<-
veterán
Éva mama és Szandi anyus.
-
->Raizen<-
veterán
Nekem kezd elegem lenni az okostojásból. Sokszor mond olyanokat olyan szavakat hogy fogalma sincs róla mit is jelentenek. Meg hogy kiakad egy kis bor miatt. Biztos szerintem hogy nem alekkal fogják megnyeretni a vv-t szépen is nézne ki ha egy akoholista vinné a kecót meg a 12 millát.
-
->Raizen<-
veterán
válasz kukinyo #38535 üzenetére
Mehet vissza abba a közegbe alek ahonnan ki kívánkozott. Nevezetesen a biztonsági őrös melóból ott fogadok szénné fikázták. Nem hiába lett villafüggő meg hogy félt minden egyes párbajkor hogy kinn marad meg nem akar jóformán kiköltözni a villából.
Erzsinek van a legnagyobb esélye a fődíjra. Benne nem érzek rossz indulatot naív ugyan meg nem túl intelligens de nem szívja senki vérét a villában.[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz kukinyo #38552 üzenetére
Névtelenül arctalanul könnyű utasítgatni utalgatni arra hogy kívül tágasabb apukám.
Szerintem ne te döntsd el hogy kinek mennyire hiányzom vagy fogok hiányozni. Megsértődhetsz nyugodtan arra hogy nem csipázom alekoszt és kifejtettem a véleményemet.
Az aláírásod teljesen illik rád másra tényleg nem vagy jó csak elrettentő példának én is befejeztem. -
->Raizen<-
veterán
válasz Motion_Blur #39126 üzenetére
Ma is mekkorát bakizott erzsike kit vársz vissza a párbajból rávágja évát aztán néznek rá he? Utánna ja nem anikót bocsi bakiztam sokadjára. Ehh. Hát engem se nagyon köt le már ez a cirkusz de megnézem az utolsó hetet szerintem erzsi visz mindent.
-
->Raizen<-
veterán
válasz zsoltinnó #39130 üzenetére
Évike szerintem azért nyerte a párbajait eddig mert az RTrÉel azt gondolta hogy kell balfaszosznak mint katalizátor hogy tudjon valakit basztatni balek különben nem lesz nézettség . Abszolút esélytelennek tartom a főnyereményre kazal fejet hiába húzott be 4 párbajt.
-
->Raizen<-
veterán
Na ez jó kis való világ volt lehet az utolsó bár ne legyen igazam. Búcsúzom a topictól lassan aktualitását veszti. Láttam itt parázs vitákat is már ezért is érdemes volt benézni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest