Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Disznyóvágás lessz a villában

-
Tidus
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én kimondottam rühellem Bucikát, a tetűt ráadásul fogadni mernék fel fogják menteni. Csak azt nem tudom miért napolták el a tárgyalását Március 30.-ra.
Ráadásul a barátnőjével akarta elvitetni a balhét.
Egyébbként néha tényleg kapkodósnak tűnik a beszéde, és mered a papírjaiba. -
runner 125
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Szerintem sem fogja.
..és amúgy is, benne még nagy szálka az Éva.., már csak emiatt is vissza akar jönni, h majd kivihesse egyszer párbajozni.
Még a Kristófos mellé; szemit' dolog, de ha, őt viszi ki, egyértelmű, h Oli jön vissza. Csajnak meg vigaszra lesz szüksége. A szimpátia meg kölcsönös Alek és közötte, tuti nála fogja megtalálni.Keldor papa
Pont ez a nyilvánvalóság.
-
keIdor
titán
válasz
runner 125
üzenetére
A Zsófi meg a Kristóf is kb. reggeli neki. Alekoszt és Olit most senki nem győzheti le maximum a Laci vagy a Gombi de az csak a pénz miatt.
-
keIdor
titán
-
runner 125
nagyúr
Ez a Gomba akkora egy seggfasz, mint a ház. Micsoda tenyérbemászó boozy már, egyszerre megy puncsolni a jelrakás után..
Oli 60%-ban Kristófot viszi, mivel Alek nagy span, és bejön neki a neje.

Nem beszélve arról, h visszakar jönni, Kristófot úgy lenyomná, mint a szart.Maradék 40%-ra Zsófit jelölném. De szerintem is Kristóf lesz.
-
Neoteric
addikt
Szerintem meg Lacit viszi.
Mondta korábban, hogy a legnagyobb ellenfelét fogja kivinni először, mert ha őt legyőzi akkor van értelme folytatni a játékot, és nem fölöslegesen b@ssza a rezet bent. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sztem kristofot viszi ki, kiejt és alekosz rámoccan a nejére.
-
törölt tag
Őőő... felmerült bennem a kérdés, lehet, hogy csak engem zavar ez... De Buciban most túl sok van, vagy éppen túl kevés, hogy ennyire kötözködik?
Én már nekimentem volna 3x...
runner: Látszik rajta, hogy valami nem stimmel...
-
Motion_Blur
félisten
Kár hogy Oli most nem tudja elintézni a főr*bancot

Kiviszi kb. Zsófit edzésnek jó lesz

-
törölt tag
úgyis olivér fog visszamenni a villába, ez nem kérdés! ha kell, bevetjük gombi családját is xDDDD
-
C4mp3r
addikt
Oli kivisz valami patkányt pl. Zsófikát és visszajön. Ennyi.
-
Eagl3
veterán
Remélem a Kristófot viszi ki

-
Zsombe
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Oli lett a befutó, ahogy látom.
-
Motion_Blur
félisten
Ildikének ennyi volt a villalét..
mod: vagy fordul a kocka? Oli?

-
Neoteric
addikt
Ginának nem fér bele az értékrendjébe, h a zsuzsit csesztette Oli, de azmeg igen h kurvul a sarkon?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hehe Buci beoltotta ildit

-
C4mp3r
addikt
Remélem Olivéren vagy Alekoszon lesz a legtöbb jel, én nem aggódok amiatt, hogy nem jönnek vissza bárkit is visznek ki. Alekosz megérdemelné, hogy a topa Anikóval párbajozzon.
-
ildi_
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ismeri is Alekoszt, amikor bement, aznap este a szülei voltak az éjszakai cool tv-s adásban és mesélték, hogy a csaj Érdre járt valamilyen kezelésre és ott ismerkedett meg Alekosszal és már-már alakulóban volt köztük valami. És amikor bement, akkor Alekosz is mondta, hogy ezt a csajt neki küldték be, vagy ez az én csajom vagy valami ilyesmit.
Nem hiába ment be ez a lány... -
ildi_
tag
Úgy megnéznék azért egy ilyen kiszavazás utáni élő közvetítést, amikor megbeszélik, h ki-kire-miért és megbeszélik ezeket a videókat is, amiket bemutatnak nekik.
-
Neoteric
addikt
minddíígg, minden körülmények között??!
-
V.Stryker
nagyúr
Ahogy elnézem Alek ha marad megreszeli Gina-t.

-
runner 125
nagyúr
Anikóra keresztet lehet vetni. Alekosz viszi, ha ő kapja a legtöbbet.

Jeee, riszpekt Alek!
-
ildi_
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Akkor mik az éjszakai cuppogások? Csókolózni nem csókolóznak, hanem mást...?

-
ildi_
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Csókolózni szoktak, nem?
-
runner 125
nagyúr
Bírom Olit, de ez a taktika szerintem már nagyon erős amit csinál.

mod. Jól van, látom már nem csak én unom a minap említ kérődzést.
-
kenwood3
addikt
Lemerem fogadni , hogy a rohadt kiválasztás miatt nem lehet őket nézni
! De kiváncsi leszek , hogy este ha fent bírok maradni lesz-e éjféltől közvetítés a kiválasztás miatt ! Gratula RETEK KLUB
! -
Daneeka
senior tag
-
joey04
titán
régen jártam erre

a nálam favorit trióból (gigi, alekosz, oli) gigi már kiesett. -
ildi_
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Persze, nőként más szemmel nézem Alekoszt. Tényleg olyan embernek látom őt, aki előtt ha bezárod az ajtót akkor bemászik az ablakon vagy a kéményen. Sértően tolakodó. Azért bevallom, amikor az Anikó csinált a bolhából elefántot az már nekem is sok volt. Még ha a Gigi fújta volna fel a dolgokat idegességből, azt megértettem volna, hisz egész nap mögötte lihegett. De Anikó eléggé jellegtelen ahhoz, hogy senki, még Alekosz se foglalkozzon vele. Bár női szemmel szerintem ő a legszebb lány bent.
Lacinak majd utánanézek, bár amiket itt írtatok róla, egyből felmerül a kérdés, mit akar egy ilyen ember a villában? Hogy miért jelentkezik, fogalmam sincs. Letett már valamit az asztalra és céljai vannak, mégis mi a terve ezzel a villaléttel? Nagyrészük vagy munkanélküli vagy frissen érettségizett vagy épp semmit nem tudott magával eddig kezdeni. Ott van pl. Törtető Éva aki természetesen a "média világában szeretne elhelyezkedni" és ezért minél tovább kell bentmaradnia. Az én szememben egy törtető nő tanult és képzett, az eszéből próbál megélni és nem a butaságából.
-
kenwood3
addikt
Ti tudjátok most a neten nézni
? Mert elvileg 5-7 között is lehet nézni , de csak a szokásos fekete kép van ! Nem értem miért reklámozzák , hogy lehet őket nézni mikor a legtöbbször fekete kép és kész
! -
@rglaaf
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Jelenlegi állapotát nem tudom, de mint, ha valami jól menő vagyonvédelmi cége lenne...
"VV László" egy biztonságtechnikai céget vezet, a Golán-fennsíkon is van kiképzőbázisuk. 2000 táján Izraelbe vándorolt, belépett a hadseregbe,
-
runner 125
nagyúr
Érdekesen látod a dolgokat, legyen mentségedre, h nőbü' vagy, mi meg nem.
..tény, h előtte kint sok nője volt már, de említette ő is, h nem a legjobbak, sőt nagy részük átlag alatti volt. Sok rossz tapasztalat után gondolta, h a Gigi meglátja benne is a nagy Őt. Persze, azt senkinek nem kell ecsetelnem, h a Gigi féle nőknél a belső tulajdonság sokad rangú tényező. Fontosabb a kocka has, és a vastag tárca.
Részben megértem a véleményed, hisz, ahogy fentebb is írtam, nő vagy - a ti szemszögetekből lehet, h már-már untatóan jöttek le Alekosz próbálkozásai, de szerintem meg pont ez volt benne szórakoztató. Szerencsétlen annyira beleesett, h nem látta fától az erdőt. Továbbra is azt mondom, h nincs ezzel semmi baj. Tudni kell egy nőnek kezelni, ennyi.
(#2039)
Eddig 5x próbáltam belenézni éjjel, abból 2x volt adás. Az egyiket pont elcsíptem.
Laci azt ecsetelte pár embernek, h 40 -en túl miért nincs családja.
Mesélt egy storyt, h rendőrként ( de szerintem bevetésin volt..) éjjel 3-kor jött neki a telefon, h menni kell kiszabadítani 2 nőt valahonnan Ausztriából. 10 perc alatt összeszedte magát, és már lent várták a többiek, éjjel elintézték, másnap már ment melózni.
A lényeg, h neki a sport és a munkája volt mindig is az első az életében.Jelenlegi állapotát nem tudom, de mint, ha valami jól menő vagyonvédelmi cége lenne...
-
törölt tag
válasz
runner 125
üzenetére
hatalmasnagy +1
-
ildi_
tag
Megmondom őszintén, hogy én épp a Gigivel való kapcsolata és értetlensége miatt butáztam le. A srác egyszerűen nem bírta megérteni azt, hogy nem kell a Giginek, tovább próbálkozott. Amikor pedig már négyszemközt, a kanapén ülve próbálta Gigi a tudtára adni, hogy hagyja abba a nyomulást, akkor is csak többszöri visszakérdezés után kezdett neki világos lenni, hogy a csaj nem taktikázik, nem beszél mellé, hanem szimplán unja már.
Az ezután következő: "de mindíííííg (rövid i, de ő hosszúnak ejti), minden körülmények között" elhíresült mondata pedig szintén agyramenő volt, itt már biztos voltam abban, hogy gyenge a felfogása. TV-n keresztül vicces, de szerintem ő az életben is egy ilyen lekaparhatatlan ember, akihez rengeteg türelem kell.A Laci pedig intelligens, de nem igazán nevettem még rajta, sőt őt sem nagyon láttam nevetni. Túl komoly nekem, az Olivér pedig a tökéletes ellentéte, épp ezért alakulhat ki a végére két csapat a villán belül. Bár a legtöbbjük eléggé simulékony, konfliktuskerülő. Pl. Jerzyt megbántja az Éva, de úgy, hogy sír, de amikor megkérdezik, h kit vár vissza azért az ő nevét mondja, olyan nevetséges indokkal, hogy "már korábban eldöntöttem"? Egy ilyen embertől hiába várom, hogy szembeszálljon a neki nem tetsző dolgokkal.
-
törölt tag
egyebkent ez a Laszlo gyerek miota unnepli a karacsonyt?

vagy ezt is csak eljatszotta nekunk?
-
baluka26
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Szerintem is így van, Hannibal

Bár nálam Oli a nyerő
Vajon azt elmondták a villalakóknak, hogy a nézők szavazták meg, hogy ki találkozzon személyesen a barátnőjével?! Ha nem lehet még ott bent anyázás
Más...bátyám mutatta eztet. Bécike reppel benne, Dzsidzsi meg rázza benne magát. Ha volt már akkor bocs
-
Prien
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Nálam is!
Sokat okultak ők már az első 3 VV-ből, jól tudják,hogy a villában csajozás az egyik legnyerőbb taktika, a nézők erre kíváncsiak, az összefoglalók napi szinten boncolgatják, tehát mindig képernyőn lesznek.
Megspékelve egy kis piálással, brilliáns logikai eszmefuttatásokkal, humorral, Alekosz messze a többiek fölött lebeg.
Csak le ne essen. -
runner 125
nagyúr
Szerintem Alekosz jóval intelligensebb, mint a többiek ( kivétel Laci ).
..lásd, pl. érvelés a kiválasztásnál.
Nem beszélve arról, h nagyon jó meglátásai / észrevételei vannak folyamatosan. Tisztán látja a dolgokat.Megvan a fickó maga gyagyája, de nálam továbbra is ő a nyerő.

-
Prien
addikt
Szerintem Alekosz egyáltalán nem buta, sőt, nagyon találó,amiket mond. Elég csak a Jerzy-Gigi kapcsolatról alkotott véleményét meghallgatni.
Szerintem inkább okos,mint buta, hiszen nem kizárt,hogy ez tudtatos döntés volt,hogy minden nőt megkörnyékez a villában és lássuk be, jelen állás szerint egy Anikó vagy a házaspár nem jelentene neki gondot a párbajban.
Én bírom, sztem Gigi jobban járt volna vele,mint ezzel a Jerzy-vel.
Amúgy igen, van benne kockázat, hogy a nézők ráunnak az erős karakterekre és majd valamelyik halkabb háttér ember nyer a végén. Mint anno Milo-nál. -
ildi_
tag
Igen, a többiek eléggé háttéremberek. Viszont ezek közül az emberek közül akiket felsoroltál, egyik sem érdemli meg a nyereményt szerintem. Sőt, egyikükkel sem tudnék együtt élni, akkor inkább már a háttéremberekkel.
Az Olivér és Éva kétszínű, köpönyegforgató emberek, sőt az Évában szerintem van egy kis idegbetegség is. Alekosz és Szandika pedig csak szimplán buta emberek, nem játsszák meg magukat, nem taktikáznak. Alekosz képernyőn keresztül vicces, az életben nem bírnám elviselni a szövegét vagy azt, ha udvarolni próbálna. Egy casanova bőrébe bújt idegesítő és tolakodó ember.
-
Prien
addikt
Hát egyelőre,akik miatt le lehet ülni VV-t nézni, az Alekosz, Olivér, Szandika, talán még Éva és Laci hoz egy-egy erősebb karaktert. Szvsz.
A többiek úgy tűnik,hogy csak a külsejük vagy az erős anyagi háttér (lásd Gombi) miatt kuksolnak ott.
Szandikát feljelentették. Állítólag férfiakat csalt el félreeső helyekre,ahol Szandika haverjai várták,majd megverték és kirabolták az illetőket.A rendőrség már vizsgálódik is. (Blikk) Szóval érik neki is a ,,Venyigés,, ! -
ildi_
tag
Prien: Ne túlozz

Valamelyik nap olvastam a velvet.hu-n, hogy a Gina prosti volt. Amilyen kis szerény és csendes csaj, nem gondoltam volna ezt róla.. Egyszer egy élő közvetítésben hallottam köztük egy olyasmi párbeszédet, hogy a Gina felajánlotta a feszült Kristófnak, hogy leszopja, hátha lenyugszik. Gondolom nem volt még köztük ilyen, nem hiszem, hogy az RTL kihagyott volna egy ilyen jelenetet, hisz nem hiába küldtek be egy összeszokott párt.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bussiness23
üzenetére
Csajod, vagy nem tudom ki ez, de én is megqrnám.
Viszont minden topikba nem kellene belinkelni, mert úgy bsznak ki az oldalról, h észre sem veszed.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
bussiness23
üzenetére
bökném
-
Prien
addikt
Erről a Jerzy-ről nem is tudnának mit mutatni, ha nem lenne Gigi. Bement, mert beszavazták, mert ő olyan szépfiú. Oszt ennyi.
-
ildi_
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nálam is, akárhányszor nézelődni akartam az elmúlt pár napban mindig "Jelenleg nincs közvetítés fogadott", most pedig sötétség és csend. Lehet felrobbantak!
-
runner 125
nagyúr
Pont ezt akartam írni.., nah mondom belelesek egyet, de se kép - se hang.

-
Prien
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Ebben a videóban a 8. perctől szól a szám...mi ez?
http://www.youtube.com/watch?v=-1wns60EDb4&feature=related -
Prien
addikt
Nem tudja valaki véletlenül,hogy amikor az ajándékokat nézték, mi volt az a zene alatta? Tökre a fülembe mászott...
Help! -
Motion_Blur
félisten
Pfujj de okádék ez.. nyomhatnának esmeraldát vagy isaurát is ehelyett a szappan helyett..
-
Eagl3
veterán
Szandikát üdvözli a Kobra!

Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

? Mert elvileg 5-7 között is lehet nézni , de csak a szokásos fekete kép van ! Nem értem miért reklámozzák , hogy lehet őket nézni mikor a legtöbbször fekete kép és kész

! Mekkora arc ez a Szandika , nálam ő nyeri meg