- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz
hajtömeg #43311 üzenetére
Soha nem értettem az ilyen embereket.Te csak azért jársz ide hogy provokálj valakit,neked mindegy hogy kit.Ide jössz nagy mellénnyel hogy nem megmondtam.Mit mondtál meg?
A saját véleményedet.És ha valaki ezt nem osztja akkor az egyből hülye.
Miért akarod ráerőltetni másokra a te elképzelésed?
Ilyen viselkedéssel valószínű hogy te éled át azt amit Alekoszról állítasz,hogy utálja mindenki.
Vedd már észre hogy itt senki nem szívesen beszélget veled.
Mielőtt elkezdenéd velem is,már be is fejeztem. -
-
kenwood3
addikt
válasz
hajtömeg #43307 üzenetére
Miért nem volt okosabb ? Bécinek is ugyanúgy 91 lett az iq-ja mint Alkesznak . Egyébként Oli eljutott a fináléig ? mert ezt írtad " kizárólag arra használták Alekot,hogy eljussanak a játék végéig. " Loool
Na jó komolyan nem érdekel ez, és nem válaszolok tovább hiába írsz . -
kenwood3
addikt
válasz
hajtömeg #43305 üzenetére
Senki nem mondta , hogy intelligens csak te akartad belénk magyarázni azt , hogy mi annak tartsuk. Kik használták Alekot arra , hogy eljussanak a fináléig, miért beszélsz többes számba? Mert én csak Éváról tudok
Ja igen humoros volt és jó fej nem hiába nyerte meg ő . Az meg , hogy kint mit csinálnak a kutyát se érdekel már . Befejeztem nem írok többet ezzel kapcsolatba !
-
kenwood3
addikt
válasz
hajtömeg #43302 üzenetére
Miben lett igazad ? Abban esetleg , hogy Alek olyan lett amilyen betudható annak , hogy megbolondította a hírnév a pénz és a qrvák amiben eddig sose volt része (engem is megbolondítana a pénz). Oli-Dika-Éva meg ugyanolyan jó viszonyba vannak mint a villába voltak . Szóval inkább hagyjuk nem én tehetek arról , hogy neked még mindig az fáj , hogy nem a te általad kedvelt Ráczék nyertek ( még Jerzy ellen is kiesett
). Ennyi hozzáfűznivalóm van a többi nem érdekel. Lexarom már a vv4 lakókat sőt igazából a vv5 se érdekel van nekem elég bajom enélkül is ! Én csak a társaság miatt járok ide sz@rok a vv-re !
-
kukinyo
addikt
válasz
hajtömeg #43232 üzenetére
Egyszer már megkértelek arra,ha megszólítasz írd utána azt a 3 betűt.
Ne provokálj mert rába...l.
Egyébként a te igazságod csak neked fájhat.Nem állok le vitatkozni veled mert nincs értelme.
Van egy véleményem Alekoszról is,rólad is,amit te biztos hogy nem fogsz megváltoztatni.
Na pá -
pro70
senior tag
-
-
Motion_Blur
félisten
-
Boxer001
veterán
válasz
hajtömeg #38554 üzenetére
Nem tudom, kérdezd meg tőle. Már egy jó ideje nem látom valami jó fej csávónak...
mdraco
Max. a hülyéket lehet manipulálni. Böbe egy egyszerű, galamb lelkű valaki, a sunyiság, aljasság eddig még nem mutatkozott nála. Mindenki másnál már bőven...és meguntam ezeket, ennyi. Alek úgy is megszedi majd magát a sok idióta műsorával, amik kint várják, mert biztos nem egy lesz. Éva is fel fog kapaszkodni valahová, valószínűleg Anikó is. Böbének meg ott a fődíj, nem kell belőle bazári celeb majmot csinálni. -
-
-
koshmar
addikt
válasz
hajtömeg #35418 üzenetére
Csak szólnék, hogy a moderátor topikba TILOS olyanokat beírni, hogy 'nem így van, nem úgy van, ne hazudj, hagyjál békén"...
Törlik, és figyelmeztetnek.Ezért írtam ezt ide, nem oda.
Szerk.: Arra értettem, hogy a moderátorokhoz intézett kéréseken kívül oda semmi más nem kerülhet.
Veszekedni sem ott kell.
Ja, az első hsz.-ben Loretto-ék leírtak mindent, amit tudni kell...Sanyának igaza van, azzal sértetted meg a szabályokat, hogy nem odaillő dolgot írtál a moderátori topikba.
-
kenwood3
addikt
válasz
hajtömeg #35370 üzenetére
Megfogadtam , hogy nem reagálok többet a hsz-eidre de most nem bírtam ki !
Észre vetted már , hogy ezzel az Autista dologgal 1ül te értesz 1et, meg azt , hogy minden hszedben Alekot akarod lejáratni előttünk ? Megsúgom nem fog sikerülni .
Be is fejeztem, kösz ha nem írsz rá semmit -
-
Sanya595
senior tag
válasz
hajtömeg #34083 üzenetére
"Nem neked ment,de jó tudni,hogy a te véleményed is mennyit ér... "
Mert a tied mennyit ér?
Mennyivel több a te véleményed,mint az enyém?
Aztán még te nevezel másokat betegnek.....Éva sem veszi áskálodásnak....ezt te láttod csak igy...mert utálod.....többen használták azt a jellzöt,akkor mindenki áskálodik....
(#34086) hajtömeg
Vicces fiú vagy....szerinted nem nézzem....ironikusan irtam,mert neked máshogy nem lehet... -
Sanya595
senior tag
válasz
hajtömeg #34080 üzenetére
De öszintén beszéli ki ökett.....
Az irtózásról meg anyit,hogy biztosan töled is irtóznak páran....és akkor mi van?Semi...
(#34083) hajtömeg
Nem nézzem,csak ide irogatok....és akkor mi van?
Én nem a vv miatt reggeltem ide....
Te komolyan nem láttod,hogy mindenki beszél a másikról a háta mögött??? -
Boxer001
veterán
válasz
hajtömeg #34080 üzenetére
Béci múltkor hogy vonyított egy szerencsétlen csíbortól ott a vízben...meg ez a Böbe is írtózik mindentől, nyomorékok. Egy nőt még megértem, hogy fél esetleg, de egy férfi...
Mert te nem beszélgetnél a haverodnak a többiekről, meg Béciék se beszélnek senkiről bent.
Jó vicceid vannak, ezért megint kár volt beírnod. -
Sanya595
senior tag
válasz
hajtömeg #33989 üzenetére
"Az a baj,hogy bárhogy állsz hozzá,te is szaros leszel tőle"
Az a baj,hogy Te meg semiböl nem tanulsz.
De ezt már megszoktuk töled..
Mint ahogy azt is,hogy téged nem érdekel semi,csak másokat "ostoba kutyaszar" szidhass.
Most neked azért rossz Zsu,mert elmondja a véleményét?
8 éve ismeri Bréla barátnö-ét és véleményt mondott róla,ami a Rácz-oknak nem tetszett.
Mi ezzel a bajod?Gigi meg ha igy,ha úgy,de mindig a testéböl fog élni,mert máshoz nem ért.....
Vagy induljon ö is a csillagok közzé,mert nem röhögtünk rajt még elegett. -
Sanya595
senior tag
válasz
hajtömeg #32663 üzenetére
Attol,hogy nem kedvelik,még ö fog vissza menni...
(#32669) hajtömeg
Mert te tudod azt,hogy kint nem kedvelik???
A lotto számokat nem tudod?Mert hogy az elözö hsz-edben arra céloztál,hogy bent nem kedvelik.....csakhogy az kint nem számit...."Aki Éván szórakozik,az önmagáról állít ki bizonyítványt...."
Vannak itt páran akiket megint leszóltál,de ezt már megszoktuk töled...
Aktív témák
- Külpolitika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest