Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz mdraco #11373 üzenetére
..jah, és még ő hangoztatta, h "én kint is így élek, - betartva a szabályokat"
LOL bazmeg, csodálkoztam, h nem szakadt rá a villa mennyezet.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz mdraco #11404 üzenetére
"A testvérpár szüleit látva a tévében nehéz elhinni, hogy VV Béci kocsilopásban is benne volt,.."
Hol lehetett őket látni? S, ezt a konklúziót miből vonták le?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kenwood3
addikt
-
vittuka
aktív tag
válasz mdraco #12023 üzenetére
De alapból, hogy van live, ez mostanság csodának számít nem? Most megint nézem, de egy idôben már a fáradtságot nem vettem, hogy megnézzem egyáltalán megy-e..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
runner 125
nagyúr
válasz mdraco #17415 üzenetére
Pf.
LOL, tudjátok mér van ez?
Mert már kb. esélytelen, h lesz dugás odabent.
Gigi meg az Erzsi úgysem fog. Időközben Erzsi be fogja vallani Giginek, h csak azért jön be neki, mert kellően szőrös mindene, de sajnos a nemi aktus nem valósulhat meg, mivel ő, az egérfogó mintájára, erős szőrzettel benőtt ánuszalagutat szereti."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
pro70
senior tag
-
-
hajtömeg
aktív tag
válasz mdraco #20211 üzenetére
Sajnos kedvencem nincs.
Alekot is szerettem sokáig, olivért is egy darabig (a végére már nagyon nem), ha Béci kinti életét nem ismerném talán őt tartanám a legszimpatikusabbnak,de valószínű ő is csak visszafogja magát bent.
Azonban tény,hogy ő is,Gigi is normálisan viselkedik,szerintem!
Erre a nagyképűségre egyszerűen rájátszik,hogy idegelje Alekékat , akik érdekes módon most nem tudnak nevetni a dolgon.
Régen azt hiányolták a másik csapattól,hogy nem nevet.rosszkedvű, azonban most,hogy rajtuk csattan az ostor,érdekes ők sem tudnak nevetni.
De kedvenc nincs,egyikse.Baluka: Fú,de lelpleztél,aztamondenit
Elárulok neked egy titkot.
De csak megsúgom. Bőven elég akár egyetlen szélsőséges szokás is,hogy megállapítsák,hogy valaki mentálisan nem 100%.
Ez nem a mennyiségtől függ,sokkal inkább a szélsőségtől.
Elég,ha valakinek egyetlen olyan szokása van,hogy csak akkor tud elélvezni ha sarokkal rálépnek a golyóira
Egyébként nyilvánvalóan túloztam, nem vagyok pszichológus, simán lehet,hogy a kényszeres szokásaid nem lépik át a normális kategóriát.
Ha érdekel,keress fel egyet.[ Szerkesztve ]
-
-
hajtömeg
aktív tag
válasz mdraco #20353 üzenetére
Persze,nem hát!
Ő az a feladós típus
Csak olyan 100-120szor mondta el,hogy ez a játék 50milláért megy és mindent megtesz,hogy megnyerje.
Nyilván egyszercsak meggondolta magátAmit ő csinál,azt úgy hívják manipuláció!
Jaj ki fogok esni,megpecsételődött a sorsom = aki kedvel azonnal szavazzon rám amennyit csak tud![ Szerkesztve ]
-
hajtömeg
aktív tag
válasz mdraco #20372 üzenetére
Persze kapott egy üzenetet és Oli,aki addig átgázolt mindenki,összevissza kevert kavart egyszercsak úgy döntött ki akar jönni.
HáperszeBoxer Hát látod nem szavaztak rá.
Akik átlátták ,amit csinál,azok megundorodtak tőle.
Pl énis.
Pedig eleinte kedveltem.Diego: Ne légy naív
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest