- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
BÁ Nutrition #20197 üzenetére
Nem, eddig mind a 26 elutasított
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Sub_zero #20184 üzenetére
ez a másik is jó példa, Anikót is annó hogy kiakasztotta a "lökés" ami annyi volt hogy hozzáért, igazából arról szólt hogy már olyan szinten elege volt belőle hogy ez is sok volt. az hogy most ők lettek a nagy cimbik szintén röhely és pont úgy fog végződni mint anno. mert hosszú távon nem fogja elviselni alekoszt.
ez mondjuk anikó gyengeségét is mutatja, és alekoszét is, ha tudna bánni a nőkkel akkor egy ilyen ide-oda csapódó kis luvnyát simán meghódíthatna.. de ugye erre esélye sincs. megpróbálkozni megfog ettől függetlenül. csak olyan mint a gyalogkakukkban a prérifarkas, mindig erőlködik sose jön össze, csak ez a valóságban egy idő után nem nevetséges hanem szánalmas.egyébként nem azért írtam be mert alekosz napot akartam tartni, hanem mert ez a tegnapi bohóckodása még nevetségesebb volt az eddigieknél.
de tőlem rajongjatok érte, nekem nem fáj
a hozzám hasonlók meg nem a hibákat keresik, hanem a megoldásokat, és jól érzik magukat a bőrükben -
hajtömeg
aktív tag
válasz
baluka26 #20192 üzenetére
Most emiatt ne ess kétségbe,rengetegen küszködnek ilyesmivel manapság.
Egy pszichiáter el tudja neked mondani,hogy mit csinálj,ha zavarnak ezek a dolgok és sok időt töltesz a számlád nézegetésével.darálow a különcök nem véletlenül különcök.
Ezzel nem cáfoltad meg amiket írtam.Baluka 26?
Az nem ötre végződik,vigyázz! -
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
darál0w #20189 üzenetére
Igen,ezek az emberek azért különcök,mert valamilyen mentális betegségben szenvednek.
Emiatt én nem nézem le őket és nem is bántom,csak tény.
Elröhögök rajta én is,de kiváncsi lennék meddig bírnád pl egy ilyen barátnővel,aki azért nem hív fel este,mert lehet nem egész szám lenne úgy a számláján és azért nem megy el veled este sexelni,mert az abban a hónapban a hetedik lenne,amely számot ő ki nem állhatja
Szóval más ezeket az embereket kívülről nézni és más velük élni.
Alek megköszönheti a többieknek,hogy eddig ilyen türelmesek voltak vele és nem küldték egy a büdös p-ba már a legelején,ahogy Zsuzsi tette!
Ők is elküldték volna,csak nem akarták bántani.Baluka: Na,akkor üdvözöllek a kényszeresek más pszichés betegek táborában
Nincs ezzel baj,ettől még lehet téged szeretni. -
baluka26
veterán
válasz
darál0w #20189 üzenetére
Én is ezt mondom.
Pl ha járólapon megyek mindig figyelek, hogy ne lépjek a vonalakra, autista vagyok?!
Ennyi erővel rám is húzhatod simán.
Amúgy, én úgy emlékszem, hogy azt mondták, Aleknak volt már egy tartós kapcsolata.
szerk: Ja, és utálom, ha bankszámlámon nem 5-el osztható a szám. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
BÁ Nutrition #20182 üzenetére
persze...de hány ember teszi meg?
sokaknál a csajozás kimerül abban, h megkérdezik : kő kola?
#20183) hajtömeg még mindig azt mondom, h nem ilyen modon beteg. csak különc.
20187) hajtömeg nem a páros számok...az egész, kerek számok
mellesleg azt is elviseli, ha 5ösre végződik...
-
Boxer001
veterán
Na jó, én nem fogok azon vitatkozni, hogy milyen Alekosz. Nem tartom bolondnak, más, mint az átlag, de nem bolond.
Úgy gondolom, hogy egy becsületes ember, és nálam már itt eldől, hogy ki az, akit tartok valakire, nem ott, hogy milyen a külseje, hány fekvőt nyom, meg hogy mennyire jön be a nőknél a stílusa. -
Sub_zero
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #20168 üzenetére
Sosem értettem, hogy a hozzád hasonlók miért a hibát keresik mindenben. Senki sem tökéletes. Alek pont ezért szerethető figura, mert tele van ilyen kis rigolyákkal. Ha mindent úgy csinálna ahogy bárki más akkor nem lenne más csak 1 a sok közül. Ettől érdekes figura. Inkább legyen valaki megosztó, mint egy semleges szürke egér.
Nem tud bánni a nőkkel. Ok. De bókolni ő tud a legjobban.
Abban mi lenne a jó ha rögtön az első nap beadná a derekát vki? Ez így jó ahogy van. Megy vmi után amit sosem ér el. Ezt nem lehetne jobban megírni sem.Lényeg a lényeg, hogy ne a hibát keresd mindenben hanem próbáld meg élvezni a műsort. Alekot pont azért szeretjük mert ilyen defektes figura. Fölösleges bármiről is győzködni itt bárkit. Egyébként ajánlom az éjszakai online adásokat, akkor talán megkedveled. Például amikor Anikóval beszélgettek 3 órat. Azon feküdtem. De a tegnap esti "dícsérjük a másikat" játékban is nagy volt. Magasan a többiek felett.
A 40 perces összefoglalók meg teljesen torz képet adnak az egészről. Az alapján ne alkoss véleményt.
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
baluka26 #20179 üzenetére
Igen az az ember,aki nagyon furcsa, ált. tényleg beteg.
Nem akarom én bántani,erről nem tehet.
Ha sorba veszed,hogy 30akárhány évesen életében nem tudott kialakítani egyetlen normális kapcsolatot sem és a nőkhöz úgy viszonyul,mint egy éretlen kamasz, ha figyeled ,hogy mennyire nem veszi észre magát (konkrétan az összes csajnál),akkor szerintem ez igen egyértelmű, igazából nem is gondoltam volna,hogy van olyan,akinek ez nem tűnik fel.
Tegnap belinkeltek ide egy videot,ahol hosszan ecsetelte,hogy ő csak smst küld a telefonjáról,ugyanis az 20forint és neki mindig páros szám kell legyen a számláján.
Ha pedig vlakit felhívna,akkor az ugye elképzelhető,hogy páratlan számlát eredményezne.
De az összes megnyilvánulása ilyen, mindent rendszerez, semmiben sem újít a szokásai rabja elképesztő módon.
De ettől én még nem utálom,sőt elröhögcsélek rajta,ismerek ilyet én is.
Egy darabig szórakoztató,aztán iszonyat idegesítő, nem véletlen,hogy mindig a családja nyilatkozik róla,soha sem a baráti köre. (merthogy az nincsen neki)Darálow: Olvastam és ő pont ilyen. Ezért nincs barátnője, ezért nem is volt sosem olyan,amilyet szeretne (ő mondta) és ezért nincs baráti köre illetve ezért akar a házban maradni.
Míg a többiek attól vannak kiborulva,hogy be vannak zárva,addig ő attól ijed meg,ha ki kell menni.
Abba a csúnya-csúnya valódi világba,ahol szegénynek a világon semmi nem jön össze.
Pedig próbálkozik ő,csakhát úgy,ahogy a csajoknál. -
-
hajtömeg
aktív tag
-
BÁ Nutrition
addikt
igen? pl Olivért a göthes teste miatt szerették? vagy a stílusa miatt? (én lecsaptam volna mondjuk párszor de az most mindegy)
akármennyire is egy *********** csávó volt ez az olivér a saját szintjén tökös gyerek és ezért mászott rá a Szandika is és az Anikó is..
és köze nem volt a testi adottságaihoz -
darál0w
Jómunkásember
válasz
a sikerhez hozzájárul a külalak. most nem erről van szo. hanem magárol a folyamatrol és a felhasznált szavakrol és megnyilvánulásokrol
3 fajta ember van...az1ik tud számolni, a másik nem.
- ez csak így eszembejutott, mert azt akarom írni, hogy ha lebontjuk nagyon alapszintre, akkor 2 fajta csajozási mod van... a flegma leszarom, majd jön ő.... és van ez, amit Alekosz tol...ez a nyomulás.
embere válogatja, ki mivel probálkozik szívesen.
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
Szegénykém megrekedt egy 14éves srác csajozási szintjén és nem akar mozdulni
MOndjuk ez nem véletlen, látszik,hogy igen komoly mentális problémái vannak.
Konkrétan autista szerintem. -
baluka26
veterán
válasz
És ez téged bánt? Valami hátrányod származik belőle?
NEM
Szórakoztat?
IGEN
Köszönöm szépen, viszlát -
F34R
nagyúr
válasz
Nem épp a próbálkozásai nem jönnek be hanem kimondottan csak a benti lányoknak , ha Adonisz külseje lenne akkor bent is lehetne neki valakilye . Sebaj ha ki jön majd ostromolják a nők 16-70 ig
(#20169) Sub_zero
bnem is tudom mennyi utómunka lehetett eltüntetni az árkokat a szeme alól
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
darál0w #20166 üzenetére
"így udvarolni még nem láttam embert..."
ilyen sikeresen?
pont azzal cseszte el hogy ennyire nem ért a nőkhöz, minnél inkább nyomul rá annál inkább távolodnak tőle. ezt már az első pár napban elcseszte.. ráadásul tele van/volt szeretethiányos kiéhezett nővel a villa, akik igényelnék a törődést/szexet csak Alekosz nem tud bánni velük semennyire.. szal erről ennyitmondjuk arra jó hogy röhögni lehessen rajta, csak tegnap nagyon kiesett a szerepéből.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
BÁ Nutrition #20161 üzenetére
igen. ez is köztudott pl , h a nőket tárgyként kezeli sex közben
de még mielőtt eljutnak a sexhez, igenis nőként néz a nőre...így udvarolni még nem láttam embert...de állatot sem
aztán ha kicsit bepiál, akkor kijön belőle ez a "tárgyimádat"....dehát ilyen ez.
a benti lakok 1-től 1-ig Tajgetosz pozitívak.
(#20164) BÁ Nutrition Böbe
-
F34R
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #20161 üzenetére
Mi így szeretjük kinnyót
Ez a Marek gyerek se egy mintahím lehet neki is nagyobb a bicepsze mint a józan esze
(#20162) mdraco
online sex , csak azon mit kell tolmácsolni
ő is csak web cum- zik
(#20165) baluka26
az mit jelent ?
hogy full b....
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
darál0w #20158 üzenetére
a lényeg az volt hogy ez is csak egy védekezési mód alekosz részéről. és nekem nem szimpatikus hogy cs*cska emberek beugatnak a nagy igazságérzetükkel.. mikor ha jobban górcső alá vesszük hogy ő milyen "ember" akkor ugye láthatjuk hogy a nagy nőimádó kb egy lyukkal egyenértékű tárgyként néz a nőkre. legkevésbé sem érdekli hogy nekik mi a véleményük róla csak hogy megrakja őket ha hagyják és ennyi
azok a nagyom magas szintek amikről beszél állandóan.. ez ám a viccha meg már a így kezeli a nőket akkor én meg azt a közmondást hoznám fel hogy erősebb kutya ba**ik
ugye alekosz így ismét kiesik..
jó mondjuk biztos nem spártából származik, mert akkor ledobták volna arról a bizonyos hegyről kiskorában
vagy esetleg túlélte -
darál0w
Jómunkásember
válasz
BÁ Nutrition #20154 üzenetére
már írtam. nincs benne ugy semmi komoly az örömlányok obszcén megnevezésén kívül. bajod nem lesz belőle, csak nem szabad
20155) baluka26 mondanám, h hülye vagy, ha lehetne.
#20157) Lauda hát igen...jo előre "gondolkodik", aztán ha vmi váratlan jön, akkor nincs mit tenni. meg kell mutatni mennyire is okos valojában
-
kenwood3
addikt
válasz
BÁ Nutrition #20154 üzenetére
még mielőtt elmész írj a mod topikba , hogy írják át vagy töröljék a hsz-ed
na már nem kell daráló intézkedett -
baluka26
veterán
Újonnan lesz egyik személyes kedvencem az FSP400-60APN, azzal van sok jó tapasztalatom. Bár én legszívesebben Corsair VX450-et tennék bele, de hülyeség lenne annyiért taápot, mint a gép értékének fele
dara: Én is csodálkoztam, meg azon is, hogy Furmark+IBT simán lement 12 órátEuro Truck Simulator 2 alatt adta le a kulcsot
-
kenwood3
addikt
válasz
BÁ Nutrition #20150 üzenetére
minket nem zavar de a modikat igen , és ilyen miatt volt itt 1 pár ban illetve azt ígérték , hogy több kitiltás illetve figyelmeztetés nem lesz hanem végleges topikzárás sztem is menj a modkerbe
-
F34R
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #20147 üzenetére
Viszlát
baluka
ehun van egy ocsó jó táp ha meg akarjátok úszni
vagy egy FSP 400-al is még 10 k alatt vagytok
(#20153) kenwood3
igen és többet valószínű nem is nyithatunk
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
vissza kellett volna kérdezni Alek helyében...az milyen kérdéssel...és biztos, h nem ezt a választ kapta volna, h üres, nincs benne víz.
meg nem is értem, h mi alapján mondta ezt...Alek itt arrol ebszélt, h annyi intelligencia nem szorult szegény emberbe, mint egy marék molylepkébe...de ez meg teljesen más vizeken hajozottcsak a bunkók fitigtatják az erejüket konfliktusban.. merthogy nincs más eszközük - ez így van. én sem vagyok kisember...mégis kommunikácioval probálom megoldani a dolgokat...és a kommunikácio nem veréssel fenyegetőzésben merül ki.
mellesleg Alek simán kiütné ezt a felpumpált nyomorultat...az alapján, amit a boxzsákkal csinált...és belegondolva abba, h Jerzy serpenyővel akar nekimenni.
ép testben ép lélek- ez sem mindenesetben igaz...de az tény, h Alek különc.
k*rvából lesz a legjobb feleség - erre meg csak annyit, h hajrá. légy vele boldog.
20150) BÁ Nutrition csak az alapelveket. menj modi topikba és cenzurázd azt a pár szot
(#20149) baluka26 hát, ha 8 éves táprol van szo, akkor 250 vagy 300. csoda,
elindult egyáltalán...nézve a hatásfokotJelen tényállás szerint a hierarchikus rendszer felépítése nem releváns!
-
kenwood3
addikt
válasz
1-2 szót sztem módosíts benne , mert bant is kaphatsz illetve bezárják a topikot
thanks
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
darál0w #20139 üzenetére
magyarul egy üres vizipisztoly nem?
mondjuk eddig csíptem ezt az alekosz gyereket, de olyan szánalmas tud lenni néna hogy iszonyat..
mindig azzal jön hogy csak a bunkók fitigtatják az erejüket konfliktusban.. merthogy nincs más eszközük, persze nyilván azért mondja mert egy szánalom satnya pöts aki 7 fekvőtámasznál többet nem tudott megcsinálni, és minden lány jobb kondiban van nála..
ép testben ép lélek, honnan is származik ez a mondás? ...
meg a másik hogy ez olyan védekezés amit a kurvák szoktak mondani hogy kurvából lesz a legjobb feleség, a kisfyuak hogy nem a méret a lényeg stb
alekosz meg erre épít hogy jaj ne bántsatok de azért beszólok nektek..ettől mondjuk még lelehetne ugatni a fejét
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Sanya595 #20141 üzenetére
~400 hsz született ~5 év alatt. majd 3 honap alatt ~20K. mutass már még 1 ilyen topikot
20142) baluka26 itt. felkltem
gaba táp....komoly. csoda, h eddig bírta.
#20143) Lauda mert már az elejétől fogva átlátja a dolgokat. gondolom szerinte is ez, ahogy Jerzy használja ezt a magyar nyelvet és ahogy fogalmaz az egyenlő a nullával
-
darál0w
Jómunkásember
nagyon jo
meg ezek a megfogalmazások is :
a pedáns és törvénytisztelő Laci csupán egyszerűen szétcsapná.
Jerzy lehet az, aki ezt a jelenlegi durva intellektuális hátrányát valóban egy konyhai eszköz segítségével próbálja meg majd áthidalni.
a Picuros hí meg sztm kacsa...ha lett volna csok, akkor az lett volna lefényképezve, nem az, ahogy a fülébe sugnak vmit.
mondjuk a kifogása Picurkának elég tré, ami meg gondolkodásra ad okot
-
kenwood3
addikt
most néztem , hogy több mint 20000-s hsz számot elhagytuk ennek ellenére a fáradt gőz témában azt írja , hogy hsz-k száma 19 977 ennyit kigyomláltak volna a modik
-
Sanya595
senior tag
válasz
runner 125 #20108 üzenetére
Hát igen.Bár ahogy most láttom,a modik idenéznek és ki-ki raknak 1-2 embert pár órára.
Igy nincs igazán veszélyben a topik.Legalábbis remélem.
-
válasz
kukinyo #20077 üzenetére
Szerintem ennek semmi koze az ordibalashoz. Ha gond lenne emiatt a hallasaval, nem kapna eleg visszajelzest a kulvilagrol, akkor hangosan is beszelne, nem mindig hallana meg a tobbiek beszedet, de errol szo sincs. Egesz egyszeruen az eva egy indulatos, hirtelen haragu no, aki szeret(ne) a hangjaval ervenyt szerezni a gondolatainak.
(#20128) Tibii91 Ezert ejtettem meg a zarojeles kiegeszitest.
(#20129) darál0w Olvasd el a cikket.
-
kenwood3
addikt
válasz
baluka26 #20122 üzenetére
Azt hittem mindenki tudja , hogy lófejt Ildikónak hívják
1ébként Éva vajon azért vezet , mert sokak szerint ő néz ki a legjobban vagy a netes társadalom a műsorba jobban szereti őt mint a többit
(#20125) Boxer001 direkt írom Ildikónak , mert lassan olyan mint Tordas
(#20126) darál0w neked is -
Boxer001
veterán
válasz
baluka26 #20119 üzenetére
Tééényleg, ez ki is ment a fejemből, hát ez a lényeg, akkor le van xarva az összefoglaló.
Na most már én is értem, hogy kit hív Ildikónak...ez a Gigi becenév nagyon passzol a nevéhez.
F34R
Nem tudom Éva miért nem tudja befejezni ezeket a hisztiket, nem jut eszébe, hogy ha kimegy, akkor valahogy vissza is kéne jönni? -
baluka26
veterán
válasz
Na itt a másik véglet, aki teljesen pesszimista
-
kenwood3
addikt
reggelt
úgy látom , át kellene nevezni a topikot arra , hogy daráló jómunkásember akar lenni
Alek mama [link] -
F34R
nagyúr
válasz
Az darál0w-t nem állítja meg
(#20104) kpal
2500 kombinált kell neki már csak
-
koshmar
addikt
válasz
Én is írtam már ilyen vészjóslásokat, de semmi eredménye.
-
runner 125
nagyúr
Nagyon optimisták vagytok.., azt látom mindenki elfelejtette, h utolsó dobása van a topiknak, és örökös lakat.
-
kpal
nagyúr
válasz
runner 125 #20101 üzenetére
de darál0w 26k-s jóslata azon már biztosan tülleszünk.
(#20102) F34R:és kinek kell annyi hozzá ?
-
F34R
nagyúr
Így is egy kevés kell neki a Jómunkásemberhez
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!