- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
koshmar #49478 üzenetére
Biztosan fog ő villantani.
Bár a tegnapi kis ÁÁÁÁ nem bírom, nem fog menni stílusa a kendőért kicsit gyenge alakítás volt valljuk be. Sokat nem várnék tőle az ágyba, ha ő lenne fent(#49479) 220volt Egyik kutya, másik meg eb. Szerintem
De kell oda mind a kettő szerintem
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
koshmar #49469 üzenetére
hát bandit egy csöppet sem kellett már izgatni, duzzadt az erőtől
(#49472) Loretto: bár kezdetnek lehet ez is megterhelte a kicsi szívét, ilyet látni és hallani. Ki tudja lehet meg is volt neki
(#49474) SzlobiG: Bandi mehet, eddig Csabát küldtem volna, de most már had maradjon Atival el lesznek még
.. meg Kingával
-
pro70
senior tag
válasz
koshmar #49128 üzenetére
Ígértem neki pálinkát még anno, de nem gondoltam ám komolyan
...Most ott tartok, hívtam anyámat nézzen valami komoly kis üveget, tőccsön bele boby haveromnak oszt haderiggyek véle a postára
(#49131)
Feladom és onnantól kezdve mosom is kezeim, ki a fszt érdekli..maj biztos bocsánatot kérek...neeeem olyan családbó származok én
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
koshmar #48417 üzenetére
kukinyo megmondta, az pont 50 perc
(#48420) darál0w: na mert a 25 aztán hű de nagyon kerek
Más:
Egyébként ahogy tegnap néztem az összefoglalót ,a vége fele volt egy pillanat. Péter kiment és eljátszotta az Istent. A legdurvább az volt, hogy kivette a cigit a Melinda kezéből, hát ki a f@szOM lenne ez ??Ez az egy héten belül a két leggyengébb kiesik ez zsír
(#48492) hdanesz: Így van, köztük az is, hogy bármikor bármi változhat, a játékszabályt illetően. Stb.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
koshmar #48424 üzenetére
Taktika, az RTL klub részéről is: október 6. - újabb beszavazó show
Péter kavarja a szálakat, de az RTL Klub csavarjával még ő sem számolt: felfigyeltünk arra a tv-műsorban, hogy jövőhét csütörtökre, azaz október 6-ára újabb beszavazóshow-t írt ki a csatorna. Vajon Claudiót küldik be Seherezádé után? Vagy nincs vége a beszavazóknak? Dobsi Adrienn, a ValóVilág 5 sajtósa szerint ugyan már tele van a villa (14 fő), de 6-án tényleg új lakó érkezik a kulipintyóba. Talán addig már el is búcsúzunk valakitől, és az ő helyére megy majd az új lakó, vagy ismét egy háziállatot szavazhatnak be a nézők? Egy biztos, Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója egy valóságshow-kat elemző fórumbeszélgetésen is említette: lesznek a VV5-ben olyan dramaturgiai csavarok, amikre senki sem számít majd.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest