Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
darál0w
üzenetére
Nem,de most őszintem egy jól fejlett 13-14 éves csaj,már nem is annyira kiscsaj,kislány,megnézegeti "úgy" az ember
,szerintem az nem pedo
,az mikor tényleges kiscsajokat,pl.10 éves alatt,na az a gáz...(#50279) mdraco: mechanika: szilárdságtan-statika-dinamika-lengéstan stb.,tudod.,a géprajz az más,nekem volt alapképzésen (Bsc) is,most Msc-n is Alkalmazott Mechanika tárgyként,nagy szopó az is...De Te akkor hova is jársz,határon túli román suliba,v hova,lehet eltérő picit rendszer?
-
Salvador20
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Most miért hagytad abba, csak kivettek volna egy porcot a csípődből, beépítették volna a térdkalácsod aljába, hogy ne biccenjen ki a szalag és akkor tökéletes lett volna, csak a csípőd fájt volna életed végéig.
Nem magamtól mondom ezt, nekem a sebész mondta el ezt akkor, mondtam, hogy köszi, egy pohár bort még meg tudok emelni, addig nincs nagy baj (na jó, az uccsó részét nem mondtam, eléggé be voltam szava akkor )
-
King Unique
titán
válasz
darál0w
üzenetére
Jó az a gépész
.Én tanár bizt nem lennék,főleg fiatal tanárként bemész középsuliba,sz@rnak rád,v van ahol még meg is vernek
- bár bár sok kis gimis ribit kedvem lenne megfektetni a 2-esért
,egyik ismerősöm azért hafyta abba a tanítást áltsuliba,mert órán mindig ráizgult a kiscsajokra,azok meg csak hergelték...
nem mert már felállni az asztaltólmtáblánál magyarázni,mert mindig állt a cerkája... - fősulin,egyetemen kulturáltabban videlkednek fiatal tanerővel. -
King Unique
titán
válasz
darál0w
üzenetére
Pontosan,de úgyis csak azt jegyzi meg igazán az ember,amire kíváncsi,meg használja a mindennapi életben,meg sokan fogékonyak a trágár dolgokra...középsuli irodalom is sok buzi költő életrajz,jujj,nekem mégis pl.Adyról többet között elsőre szifilisz jut eszembe
,de persze nagyjából ismerem az életrjzát,műveit.(#50256) mdraco: gépészmérnök keresett szakma most,mechatroka szakirány is felkapott
,de pesze külföldön jobb a fizu,osztrákba kb.2-3x-osa. -
Salvador20
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
5 évet voltam koliba, tavaly hagytam ott, ne félts. Pont holnap postázok miskolcra csomagot, nem jársz Gödöllőn?
Csak úgy kérdemvoltam ott párszor kosarazni, földes miskolc, ugye? Alacsony srácok játszottak a csapatba

...Runner: ok, beraktam, kösz, hogy szóltál, de ez a való világ

-
pro70
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
kokakola dollar laszvegasz csáknorisz kedilek májemi jeeeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

..Amúgy a kis patkány eleinte full mádzsárul írogatott az üzenőfalra oszt utána egycőcsak átdzsalt englisbe
..Ezzel kapcsolatba is változatlanul csak annyit szeretnék elmondani, hogy szerintem az ott nem ő![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
Ilyenek ezek
18-21-ig volt egy "nagy" szerelmem..szép magas legalább 170 centis hosszú barna hajú lány....félévente kibsztam de mindig vissza ette a fene a büdös kis krvát
...volt egy haverom, ronda mint a dög és természetesen tele lével, na mindegy...szóval ez a csaj állandóan savazta hogy így pfejjj meg úgy, de amúgy meg a kutya nem kérdezte hogy mi a véleménye róla.....a vége persze házasság lett....de nem velem

(#49374) DJ WOKKY
Nem szivesen, de úgy legyen különben halálra unjuk magunkat

-
DJ WOKKY
addikt
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

v melyik inkább),de nem izélném meg,mert...na,mint a Péter.Akkor inkább már a Szandit választanám,azon legalább van mit fogni,de feje,szája az brutál...
,az mikor tényleges kiscsajokat,pl.10 éves alatt,na az a gáz...

.Én tanár bizt nem lennék,főleg fiatal tanárként bemész középsuliba,sz@rnak rád,v van ahol még meg is vernek
,egyik ismerősöm azért hafyta abba a tanítást áltsuliba,mert órán mindig ráizgult a kiscsajokra,azok meg csak hergelték...
Gondolom volt vagy egy év