- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
darál0w #50276 üzenetére
Nem,de most őszintem egy jól fejlett 13-14 éves csaj,már nem is annyira kiscsaj,kislány,megnézegeti "úgy" az ember
,szerintem az nem pedo
,az mikor tényleges kiscsajokat,pl.10 éves alatt,na az a gáz...
(#50279) mdraco: mechanika: szilárdságtan-statika-dinamika-lengéstan stb.,tudod.,a géprajz az más,nekem volt alapképzésen (Bsc) is,most Msc-n is Alkalmazott Mechanika tárgyként,nagy szopó az is...De Te akkor hova is jársz,határon túli román suliba,v hova,lehet eltérő picit rendszer?
-
Salvador20
őstag
válasz
darál0w #50270 üzenetére
Most miért hagytad abba, csak kivettek volna egy porcot a csípődből, beépítették volna a térdkalácsod aljába, hogy ne biccenjen ki a szalag és akkor tökéletes lett volna, csak a csípőd fájt volna életed végéig.
Nem magamtól mondom ezt, nekem a sebész mondta el ezt akkor, mondtam, hogy köszi, egy pohár bort még meg tudok emelni, addig nincs nagy baj (na jó, az uccsó részét nem mondtam, eléggé be voltam szava akkor )
-
King Unique
titán
válasz
darál0w #50266 üzenetére
Jó az a gépész
.Én tanár bizt nem lennék,főleg fiatal tanárként bemész középsuliba,sz@rnak rád,v van ahol még meg is vernek
- bár bár sok kis gimis ribit kedvem lenne megfektetni a 2-esért
,egyik ismerősöm azért hafyta abba a tanítást áltsuliba,mert órán mindig ráizgult a kiscsajokra,azok meg csak hergelték...
nem mert már felállni az asztaltólmtáblánál magyarázni,mert mindig állt a cerkája... - fősulin,egyetemen kulturáltabban videlkednek fiatal tanerővel.
-
King Unique
titán
válasz
darál0w #50259 üzenetére
Pontosan,de úgyis csak azt jegyzi meg igazán az ember,amire kíváncsi,meg használja a mindennapi életben,meg sokan fogékonyak a trágár dolgokra...középsuli irodalom is sok buzi költő életrajz,jujj,nekem mégis pl.Adyról többet között elsőre szifilisz jut eszembe
,de persze nagyjából ismerem az életrjzát,műveit.
(#50256) mdraco: gépészmérnök keresett szakma most,mechatroka szakirány is felkapott
,de pesze külföldön jobb a fizu,osztrákba kb.2-3x-osa.
-
Salvador20
őstag
válasz
darál0w #50237 üzenetére
5 évet voltam koliba, tavaly hagytam ott, ne félts. Pont holnap postázok miskolcra csomagot, nem jársz Gödöllőn?
Csak úgy kérdem
voltam ott párszor kosarazni, földes miskolc, ugye? Alacsony srácok játszottak a csapatba
...Runner: ok, beraktam, kösz, hogy szóltál, de ez a való világ
-
-
-
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #49871 üzenetére
kokakola dollar laszvegasz csáknorisz kedilek májemi jeeeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
..Amúgy a kis patkány eleinte full mádzsárul írogatott az üzenőfalra oszt utána egycőcsak átdzsalt englisbe
..Ezzel kapcsolatba is változatlanul csak annyit szeretnék elmondani, hogy szerintem az ott nem ő -
-
pro70
senior tag
válasz
darál0w #49379 üzenetére
Ilyenek ezek
18-21-ig volt egy "nagy" szerelmem..szép magas legalább 170 centis hosszú barna hajú lány....félévente kibsztam de mindig vissza ette a fene a büdös kis krvát
...volt egy haverom, ronda mint a dög és természetesen tele lével, na mindegy...szóval ez a csaj állandóan savazta hogy így pfejjj meg úgy, de amúgy meg a kutya nem kérdezte hogy mi a véleménye róla.....a vége persze házasság lett....de nem velem
(#49374) DJ WOKKY
Nem szivesen, de úgy legyen különben halálra unjuk magunkat
-
DJ WOKKY
addikt
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali médialejátszót?
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest