- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Sub_zero #32128 üzenetére
ez sajnos a műsor koncepciójából fakad. Mivel a szavazóknak pénzt kell költeniük rád, két emberre megy szavazat. A szórakoztatóra és a szimpatikusra. Ez a kettő optimális esetben találkozik. Ha valaki tényleg kőkeményen taktikázna (ez mint tudjuk szitokszó a vv-k történetében) azzal elveszítené a szimpatikus mivoltát...
Pl most Béláék helyében simán Lacira tettem volna, ő meg vitte volna Aleket. Éva azért veszélyes hogy kit visz ki, de sztem Bélának egy Alek-Éva-Béla döntő lenne az ideális. (pontosabban egy bármilyen ahol nincs Alek, de hát olyan nem valószínű)
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
Sub_zero #29654 üzenetére
Te tényleg ennyire ... vagy vagy csak rájátszol?
Hogy lehet egy vitából pont az ellentetjét kihozni,mint amiről szó volt,arra hivatkozva,hogy biztos felcserélték?Hát benned is éhenhalna egy agyrágó bogár az tuti...
Anikó még oda is vitte nki a dobozt,Alek meg csak nézett.
Ez se elég?
Jáj,te jó ég... -
kukinyo
addikt
válasz
Sub_zero #29370 üzenetére
Nem akarlak kioktatni DE:Teljesen egyet értünk.De ne adjuk meg azt az örömet senkinek hogy Ndruu-nak bele kelljen piszkálni a hsz-be.Mindent meg lehet szépen is fogalmazni.Ebben a felfogásban,Hajrá.
És mielőtt elfelejtemicsi drága Évikém te vagy a legszebb,legjobb,csak te nyerhetsz.
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
Sub_zero #27719 üzenetére
Hát rajtad mindig elröhögcsélek.
Te olyan hle vagy helyből,mint más nekifutásból!
Mióta kell lexikális tudás,ahhoz,hogy megállapítsd,hogy a kövér szó ellentéte a sovány?
Mivel idegelte Alek a többieket?
Te nem nézed a műsort?
Nem olvasod az itteni hozzászólásokat?
Jááj,hagyjuk is...kenwood3 Na megint itt a fő érv
Ha az itteni kockák közül 5 másképp látja,mint én,akkor biztos nem nekem van igazam
Fúha,meggyőztél!pro70 "Pofádlapos puttáná"
-
válasz
Sub_zero #27720 üzenetére
Azt hittem rajtam kívül senki nem látta ezt, de akkor örülök, hogy más sem teljesen vak.
El voltak ájulva, hogy Béci milyen kitartó, mekkora akaratereje van, meg satöbbi. Azt meg senki nem látta, hogy az a lába, aminek a levegőben kellett volna lennie, szinte végig a másik sarkán pihent.
Egyértelműen csalt végig, aztán meg játszotta a májert.
Nagyon nem szimpatikus.
-
ra^ven
senior tag
válasz
Sub_zero #27720 üzenetére
Alekosz itt lehet csak az alkohol miatt arrogáns volt és cinikus, Bécinek viszont nem szabadott volna tényleg belemennie a vitába.
Előzménye viszont, ha valaki a hintában van és kérdeznek tőle, tiszteljék meg már annyival hogy meghallgatják és nem azon vitázik az asztalnál közben, hogy megette valaki előle a szalonnáját..Tibiék részéről nem volt fair, hogy beszéltek a kinti helyzetről Alekosz mennyire erős, csodálom, hogy a vezetés nem tett semmit ez ellen.
-
-
-
kukinyo
addikt
válasz
Sub_zero #26686 üzenetére
Viccet félre téve:Most ő viszi a műsort.Akármilyen is de sokat tesz azért hogy legyen mit néznünk,legyen kin megbotránkozni,legyen kit szidni.Enélkül meg semmit nem érne az egész.Alekosz kin sütné el a poénjait? Kivel tudna így beszélgetni?A Lacival?Vagy a többi besavanyodott buta roh@dékkal.Ha Éva kimenne Alek egyik felét is elveszítenénk.
Éppen ezért Hajrá Éva -
tifarmester
csendes tag
válasz
Sub_zero #26086 üzenetére
NEM NEM ! Anikó csak barátkozni akar, és nem ellenségeskedni. Ő mondta, társai nem ellenségek, hanem ellenfelek és ez nagy különbség! Ha megfigyelitek mindenki változik napról napra vagy pozitívan vagy negatívan, és ez kihat a kapcsolatokra is, próbáljátok ki vegyetek fel valami szokást, és meg fog változni rövidesen környezetetek, nagyon működik, mindenki azt vonzza magához amilyen Ő MAGA !
Alek kezd meghülyülni és ÉVA nem is volt épelméjű soha sem , ő mondta ugyanolyan TÖRTETŐ mint volt, nem is értem miért van még bent 1 TÖRTETŐ ember ??????
Inkább a napraforgókat, az különben is jó tulajdonság !! Nap ugye a FÉNYT ÉLETET jeleni, és ki nem akarna életben maradni ?!
Hú de bölcs vagyokEzek nem is az én gondolataim ,bocsi
-
zH.
senior tag
válasz
Sub_zero #25508 üzenetére
az arca leélt, olyan mint egy 40 évesé. a haja össze-vissza áll, borzalom. a segge ponnyadt, zsíros, undorító. tényleg gyönyörű. amúgy sem értem mi értelme kinézet alapján ítélni, de ha neked ő az ideád..
mindegy, 100% nem éva megy vissza, egy normális ember nem tud szeretni egy ilyen nőt, maximum ha beveszi a színészkedéseit. na mentem filmezni.
-
p87
senior tag
válasz
Sub_zero #22438 üzenetére
A stream elején valami olyat csíptem el, hogy Évát már megbüntették 48órára, hogy nem beszélhet senkivel de Alek párbaja miatt eltolták vagy eltekintenek tőle.
Meg olyan is van, hogy piaelvonás egész villalét alatt, ez elég durva lenne.Én azt hittem, hogy csak a játék ideéig élnek majd, de nem úgy néz ki, ezzel mégjobban elcseszik a műsort.
-
kukinyo
addikt
válasz
Sub_zero #22213 üzenetére
Hagyjuk már ez a beépített nem beépített dolgot.Ha le van játszva a meccs akkor minek izgulunk,szurkolunk? Lehet hogy a retek híreszteli az összes kacsát hogy még nagyobb feneket kerítsen a műsornak.Én inkább nem hiszek el semmit a pletykákból (bár el tudom képzelni hogy létezhet ilyen) és szorítok Alekoszért.
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
Sub_zero #21549 üzenetére
Ők is takarítottak?
Egyébként meg min csodálkozol?
Azért hlyék a magyar nézők,mert nem egy szarófingóbüfögő alkoholista Okinak (akit imádtam) vagy más vicces,de szélsőséges illetőnek adták a fődíjat?
Szerintem ez nem meglepő.
Nem a takarítás a lényeg,hanem az összkép.
Van,aki őrült és vicces,mégis úgy vannak vele a nézők,hogy na nehogymár ő kapja...
Szerintem ez érthető is. -
hajtömeg
aktív tag
válasz
Sub_zero #21533 üzenetére
Könyörgöm ne terjesszük már a lükeséget.
Természetesen nálunk sem az nyer,aki sokat mosogat,hanem az aki a fesztivált csinálja.
Az,hogy valaki szimpi,mert rendszerető,az egy dolog.
Ettől még max 1 szavazatot fog pluszban kapni.
Aki meg ordibál és csinálja a showt,azért odavan a fél ország.
Könyörgöm ne görgessük már magunk előtt ez a baharomságot,amit valaki feldobott.
Számold már össze,hogy egy belevalóban vagy egy nekedvalóban hányan mondják pozitiv tulajdonságnak,hogy takarít és hányan szidják ugyanezért,valamint hányan istenítik a balhésokat!
Egyértelmű,hogy a takarítással senki sem szerez szavazókat!Woodslave Szerinted Oli azért esett ki,mert Béci sokat takarított?
Mert szerintem sokkal inkább azért,mert a rajongótáborából egyre többen látták át,hogy amit csinál,az már undorító.
Lehet taktikázni,de mikor már mindenkit egymással szembefordított az már sok... -
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Sub_zero #20184 üzenetére
ez a másik is jó példa, Anikót is annó hogy kiakasztotta a "lökés" ami annyi volt hogy hozzáért, igazából arról szólt hogy már olyan szinten elege volt belőle hogy ez is sok volt. az hogy most ők lettek a nagy cimbik szintén röhely és pont úgy fog végződni mint anno. mert hosszú távon nem fogja elviselni alekoszt.
ez mondjuk anikó gyengeségét is mutatja, és alekoszét is, ha tudna bánni a nőkkel akkor egy ilyen ide-oda csapódó kis luvnyát simán meghódíthatna.. de ugye erre esélye sincs. megpróbálkozni megfog ettől függetlenül. csak olyan mint a gyalogkakukkban a prérifarkas, mindig erőlködik sose jön össze, csak ez a valóságban egy idő után nem nevetséges hanem szánalmas.egyébként nem azért írtam be mert alekosz napot akartam tartni, hanem mert ez a tegnapi bohóckodása még nevetségesebb volt az eddigieknél.
de tőlem rajongjatok érte, nekem nem fáj
a hozzám hasonlók meg nem a hibákat keresik, hanem a megoldásokat, és jól érzik magukat a bőrükben
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest