Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
hehe.... amikor így mászkált, mondtam barátnőmnek, hogy úgy néz ki, mint egy elb@szott cupido már csak a szívecskés nyílvesszők hiányoztak meg egy íj...
ui: amúgy a pálinkás videóra visszatérve: a fellelhető gyümölcsökből (narancs, alma, stb) hamarabb tudnának piát készíteni, mint abból a dzsemből, mert az olyan messze van a gyümölcstől, mint a makkom jeruzsálemtől arról nem is beszélve, hogy az ilyen cuccok nagy része televan mindenféle tartósítószerrel, a cefrének meg a lényege, hogy beinduljon magától az erjedés... (lepárlókészüléket meg gondolom egyikük sem hord a zsebében)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
őstag
Ez a frigid duma nem tudom mennyire igaz. Láttam én is, de én nem akarom elhinni. Nem érdekli a szex? Nézd csak vissza ki kérdezgette legjobban Gigit, mikor visszamentek a kis kiruccanásukról? Mindent tudni akart, de persze nem érdekli a szex... Nem hát...
(#9160) Boxer001 : +1
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
kukinyo
addikt
OFF
"80-90 éves piszkosul gazdag hölgyet keresek! Mindegy milyen halálos betegségben szenved, lényeg hogy visszafordíthatatlan és gyors lefolyású legyen! Szeresse a House-t és tudjon írni...., aláírni"Drága Aranyoskám
Olvastam párkereső hirdetésed és most válaszolnék rá.
Én 89 éves fiatalos,szépnek mondott nő vagyok.Igaz hogy elvből nem használok borotvát ezért a bajuszom már a szakállamat verdesi,de mikor tükörbe nézek még így is egy szép látvány tárul 11 diopriás szemeim elé.Igaz egy kicsit homályos a látvány de ez betudható annak is hogy már nincs erőm takarítani ezért lehet csak a tükör koszos.Mint ahogy írod az igényeidet,betegségben sincs hiány.Túl vagyok 7 szívinfarktuson,cukor beteg vagyok és érdekes módon a lábujjaim elkezdtek elválni a testemtől.Erre az orvos mintha valami leprát mondott volna,de konkrétan nem emlékszem rá.Ami nem csoda az én koromban főleg ha ez egy agysorvadással párosul mint nálam.Kedvenc időtöltésem a műfogsorom tisztogatása,ami mellesleg hiányos már egy kicsit de a tejbegrízhez még megfelel.
Írni nagyon jól tudok hiszen aláírtam a gyermekeim kérésére azt a hivatalos papírt is amiben felvettem 146000000 forintos hitelemet.Mivel itt hagytak egy fillér nélkül (még egy pirítósra való kenyeret sem hagytak) írtam egy új végrendeletet amiben mindenből kitagadom őket.Nem szeretnék egyedül meghalni ebben a 152 négyzetméteres rózsadombi villában (ami persze nem az én tulajdonom) ezért úgy döntöttem hogy keresek egy párt magamnak.
A te hirdetésed volt a legszimpatikusabb az összes közül.Ezért úgy döntöttem hogy te leszel az én párom és ha én elmegyek,örökölheted a hitelem (havi 298000 ft)törlesztő részleteit is.Reménykedve várom válasz leveledet.
Csókollak: a TE arádON
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest