- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
King Unique
titán
Menj,el leszünk itt egymással.
Amúgy geci Peti is adta utána Gergő alá a lovat,Attila lehet prosztó állat,de egy egyéniség,nélküle vhogy kicsit üres lenne a villa,hiányoznának a jó kis odapirításai,de lehet többiek összefognak azt kiszavazzák,de közönség (Retek) dönt és ő legalább nézettségét csinál és az a lényeg -
King Unique
titán
Na ez jó volt
,én is hasonlókat kívánok nekik
+azt,h ne nyerjék meg a VV-t...
(#50242) Salvador20: Az is jó,sportmenedzer is,Te is sportolsz gondolom vmit.
(#50243) darál0w: Te is, én is gépész
,de felsőoktatásban vhogy tovább hülyül az ember...
pl.matekból sok f@szszopó deriválás,integrálás,diff egyenlet stb.,de egy ált. sulis szöveges példát már lehet nem tudnék megoldani...
-
Salvador20
őstag
2 feles pálinka ízű szeszes ital, meg 8 deci bikavér féle bor ízű krepp papíros szeszes ital. Ne m sok, én csak kísérő voltam, én inkább néztem volna VV-t, csak lakótárs soha nem jön haza, ha nem megyek vele.
(#50227) darál0w: Húha, tényleg vannak gondok, szóval 2:00, lehet azóta levágták a végét
(#50229) DeckardCain: Bocs, haverom a rendező, megvolt a director's CUT
-
DJ WOKKY
addikt
neked annyi lesz pro70. Pedig jó ember voltál
megyek a tudod hova, és elmondom a tudod mit
Salvador20: figyelj, ha ez a legközelebb álló téma hozzá, hát na
szerk.: Rendben, de ha kettőnktől hallják, hogy mennyire egy .......... ember, akkor lehet súlyosabb lesz a szankcionálás
-
Salvador20
őstag
egyszer volt egy kedves barátom, csak azóta nem tartjuk a kapcsolatot, mert szétitta/szívta/lőtte (vagy ezek kombinációja) magát és sztem már meg sem ismerne. Ő gyártott ilyen, ehhez hasonló összeesküvés-elméleteket. Csak egyet, hogy miket éltem át vele.
Figyelj S.!
Mondok valamit, de ez még titok, az EU szét fog bomlani!! De nem most, ne aggódj, majd később. (2001)(#49881) darál0w : A tündérmackós, szivárványpónis mindenit (lol, ki se javítja a google a szivárványpónit
)
(#49884) vikvuk : Nagy kő esett le a szívemről
-
DJ WOKKY
addikt
oké, ez. de a beadagolás folyamata. Előbb kitalál valamit, így már arra nem tud 100%- osan figyelni a Cristo, amit utána mondd és a lényeg
Hogy csak kihasználja. Csak ez a két dolog Krissznek már sok.
Az meg milyen, hogy majd ő átveri Petyát, meg Atit is, tegnap már az egész villát emlegette, hogy átveri
Csoda hogy ezt ki tudta így mondani, nem hogy kigondolni valami tervet --> majd megvalósítani.
Kész az a gyerek is nagyon amúgyDe próbálkozik ez bírom benne
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest