Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
pro70
senior tag
Megint a két kis szemétláda
..Jóvan akkor járjatok 
(#48092)
Nem igaz, csak hiszed...eddig mindig láttam csak nem mertem belépni

-
Dyrtyho
őstag
Ezt a hozzászólást most találtam a VV Sherezádé c. hivatalos rajongói oldalon
Silvia Kállayováposted toVV Seherezádé hivatalos oldala
Nem veszitek észre h. az egész csak egy színjáték, pasija is most "Ki is valójában Nagy Vivien (Seherezádé)????"-oldalakat gyárt stb., az egész csak azért van hogy érdekesebb legyen, legyen miről csámcsogni hogy huu megcsalta, mekkora ribi, szegény pasija stb stb. Közben meg szerintem ők ezt az egészet előre megbeszélték, kitalált forgatókönyv az egész
-
darál0w
Jómunkásember
nem látom ma az összefoglalot

-
Dyrtyho
őstag
-
moma
őstag
egyébként szerintem pl az előzőben volt egy pont, amikor alekosznak esetleg lehetett volna esélye komolyan évánál, de aztán szépen visszajátszották nekik alek monológját ott a teraszon, meg egyebeket, meg kiment éva párbajozni és találkozott a külvilággal, meg a barátjával és onnantól vége is volt.
szerintem jobb lenne a műsor, ha nem engednék ki őket a studióba, meg nem játszanának be nekik bent történt dolgokat(ahol pl nem is voltak ők maguk jelen) és nem lennének smsek. (meg az is jó lehetne talán, ha nem tudnák ki kire rakja a jelet) -
moma
őstag
szerintem max úgy lehetett volna esélye, ha nem lenne egyáltalán kommunikáció ki be. és addig torzult volna a kis visszajelzés nélküli belső valósága valamelyik csajnak, hogy kitalálta volna magának, hogy egy jópofa dolog lehet, hogyha megadja ennek bandinak, amit akar és szimpátiát váltana ki a nézőkben. de amiatt, hogy gondolom megint rengeteg infot fognak kapni kívülről, azért nem veszik el a realitás érzéküket ennyire. pl az, hogy megnézhetnek összefoglaló részleteket azért egy elég nagy reality check. ott kívülről nézve egyből nyilvánvaló lesz, hogy ez kínos és nem jópofa. az sms-ekről meg ne is beszéljünk.
-
F34R
nagyúr
Van egy oylan érzésem hogy ha ennek a Bandi gyereknek nem lesz egy p***a a f***n akkor mindig csak azt hajtogatja ami egy idő után rémunalmas műsort eredméynez.
-
moma
őstag
válasz
hdanesz
üzenetére
nekem az a benyomásom, hogy tejesen színvak szociálisan. fogalma sincs, hogy hogyan viselkedik valaki emberek között. ezért ment bele abba is, hogy szanaszét tapperolta diát(amit ráadásul ajándéknak szánt neki
), mert egyszerűen nem is érti, hogy mit csinál. mint egy kisgyerek, aki megfogja néni mellét. és a dia is pont ezért nem zavarta el egyből szerintem. vagy még inkább mint egy ufo és dia meg nem tudja mit kell az ilyenekkel másfajta lényekkel csinálni, konfliktust nem akart ezért inkább hagyta magát 
ami még szerintem nagyon látszik, hogy akarata nem nagyon van. folyton jóváhagyást kér bármire amit csinál. ha meg mégiscsak kezdeményez valamit abból egy ilyen tök oda nem illő dolog lesz, minthogy letolja a gatyáját a verával a fürdőben. és azt se viccesen, hanem egy kínos helyeztet generálva. -
vikvuk
senior tag
hány alekosz került már be?

-
hdanesz
őstag
A legértelmesebb lakó a villában Zizi.

Ez a Bandi gyerek elég érdekes szűz létére. Egy napja sincs bent, ahhoz képest nagyon próbálkozik. Ha ennyire lapátolt kint is...akkor miért szűz még?
Mondjuk az tény, hogy elég balf*sz módjára csinálja...lehet pont ez a magyarázat. -
moma
őstag
válasz
hdanesz
üzenetére
jaja
lesz, aki meghallgatja cristofelt, a malachoz képest talán előrelépés
meg azért az egy hálás szerep a szerencsétlent pátyolgatni, szóval akinek nem jut jobb az majd belecsúszik ebbe a dologba. mondjuk attila, meg seheri nem hiszem, hogy túl sokat fognak vele jópofizni. -
moma
őstag
ez a szűz srác úgy látom mestere annak, hogy hogyan kell kínos helyzeteket előállítani. ez a szpesöl eblilitije
. kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége. szerintem az a mázlija, hogy nem egységes a benti társaság és így nem fog kiközösítődni, mert a többi nehezen beilleszkedő majd oda engedi magához. -
hdanesz
őstag
-
koshmar
veterán
-
vikvuk
senior tag
Lehet, a szerelmesek előre kitervelték az egészet, és csak színjáték, amit Claudio előad? ehh

-
F34R
nagyúr
#48036) Tibii91
ahhh akkor én is küldök valakinek

-
Dyrtyho
őstag
Seherezádé még nem is sejti, hogy a Gergővel eltöltött mámoros jakuzzizás során nemcsak a gátlásait vesztette el, hanem az olasz barátját is. Claudio amellett, hogy kidobta Sehert, még alapos lejárató kampányt is indított ellene: létrehozott egy Ki is valójában Nagy Vivien (Seherezádé)? elnevezésű oldalt, ahová precíz ütemterv szerint tölti fel volt szerelme múltjából az eltitkolt fotókat - gőgös bejegyzésekkel körítve:
"Azt hiszem, Claudio Venanzetti nem igazán törődik Seherezádé szerelmével. Jobban szeretem magam és a férfiúi büszkeségem.. .mától azt tesz, amit akar."
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
-
F34R
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
jaja rohadjon meg

bandi:látom volt piercinged .
dya:volt csak nem bírta a szervezetem és kilökte.
bandi:máshol nincs piercinged?
dya: nincs máshol , tetkóm sincs én a természetesség híve vagyok, a mellemet csináltattam csak meg.persze gyenge a szervezeted , de a f.... nem vetné ki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bandika nagyon húzta volna szét a fenekét , biztos kíváncsi volt a füstölőre

-
Befosok ha ennek a nyomorult bandinak meglesz ez a dya.

Krisztofel meg is érdemli amit kap takarodjon haza nagy képű nyomoronc azt hitte bemegy azt ő lesz ott a király.
(#48016) darál0w Akkor se fogdosson ilyen testet.
Annamari a neki való. -
Inception
tag
Miért nem Feri juttot be
Nagy arc a srác 
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
lásd Jerzy, gyerekkor stb. majdnem megnyerte 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), mert egyszerűen nem is érti, hogy mit csinál. mint egy kisgyerek, aki megfogja néni mellét. és a dia is pont ezért nem zavarta el egyből szerintem. vagy még inkább mint egy ufo és dia meg nem tudja mit kell az ilyenekkel másfajta lényekkel csinálni, konfliktust nem akart ezért inkább hagyta magát
lesz, aki meghallgatja cristofelt, a malachoz képest talán előrelépés