- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Boxer001 #39663 üzenetére
az nem "nyomorék születik", hanem "csíksz@r születik"
mi asszonnyal mostanság átálltunk az éden hotelre... ott legalább villantanak is majdnem mindig valamit
...a vv ellaposodott a végére (kellett volna valami ordas k*rva alkeszosznak, úgy érdekesebb lett volna... de majd a műsorában megkapja
)
-
koshmar
veterán
válasz
Boxer001 #39285 üzenetére
Anikó zuhanyzása tett be Jerzynek.
Csak sajnos Anikó nem érezte a helyzet "súlyosságát".
Illet volna egy kis az.kukinyo: Fenét, most beszéltem pro-val.
A kocsija egyik kerekét akarta meg defektelni, de felidegesítette, out' jól berúgott.
Most a Barátok Köztet nézi nagy izgalommal. -
mdraco
őstag
válasz
Boxer001 #38557 üzenetére
Ne felejtsük el hogy Alekosz sokat segitett neki, beszédben meg azt is hajtogatta hogy Gigi nélkül jobban ki tud bontakozni. Meg most Évának/Alekosznak köszönheti hogy kiesett Gigi és ezáltal megmutatta más oldalát. Amig vele volt addig senki se kedvelte. Na igen akkor eddig Alekosz rosszindulatú volt...
Igen Jerzynek jár a leginkább a fődij. -
Brent
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Boxer001 #36366 üzenetére
Most nem azért de Eliz' mennyivel jobb nála?
Vagy csak annyi hogy pár árnyalattal fakóbb?hova tűnt Dara? meg is van!!
-
pro70
senior tag
válasz
Boxer001 #35996 üzenetére
Itt a jófejeknek mindent szabad, az antiszociális fórumozókra viszont kifejezetten rá vannak állva a modik szal nemárt ha kicsit visszaveszel öreg
(#35997) Tibii91 Na jóvan
privibe meg azon mesterkedsz hogy lehetne boxiból kihozni az állatot hogy végre pusztuljon PH!-ról...
Hajrá BÉLAAAAAAA
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
Boxer001 #34081 üzenetére
Természetes,hogy mindenki beszél a másikról,de egyedül Éva az aki ezt áskálódásnak véli és mindig felhozza.
Mondjuk nem tudom nézed-e a műsort,vagy csak ide írogatsz...Sanya595 Őszintén beszéli ki őket? Ja,az más
Nem neked ment,de jó tudni,hogy a te véleményed is mennyit ér...
Te komolyan nem látod erről mit írtam???? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Boxer001 #33976 üzenetére
Adott a két szavazótábor. Anélkül hogy tudnák az állást, leadnak X szavazatot (55-45).. azzal hogy megmutatják az állást, mindig a kiesésre álló felet segítik, mert ezzel az ő szavazótáborát mozgósítják (ez most is bebizonyosodott), míg a 10%-al vezető fél tábora megnyugszik, örül és nem szavaz, mert nyerésre áll a kedvence. Ezzel együtt nem hiszem hogy 20 perc alatt lehet ennyit fordítani, amikor a szavazatok kb. 90%-a már a párbaj előtt beérkezik. De legalább lenyúlták a népet még jobban.
Akár megérted, akár nem ez így működik, és ez tudatos manipuláció volt.
És ezt nem azért írom mert Éva ment vissza..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Boxer001 #33832 üzenetére
"Miért ha te szavazni akarnál, akkor nem azt szeretnéd látni, hogy akire nyomni akarsz, az pontosan hogy áll? Mi a faxnak nyomnál rá, ha azt se tudod, hogy segíteni kell-e, vagy mi van
"
Pont erről beszélek én is
ha megmutatnak egy részeredményt, az mindig annak kedvez, aki szarabbul áll.
Értem én hogy rácztalanítás kell, de Ti már annyira gyűlölitek őket hogy azt is elfogadjátok ha csalással, manipulálással takarítják el őket.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest