- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Jó hogy már Balázs is röhög rajtuk hogy mekkora idióták, biztos privátba a stábtagokkal megvan a véleménye pár emberről..
Kivannak gyúrva kicsit aztán azthiszik hogy milyen kemények, de amikor dolgozni kell pakolni 40-50-60 kg os dolgokat nembírják, tapasztalatból mondom volt már "szerencsém" ilyen nagyképű okostojáshoz.
-
hajtömeg
aktív tag
Nincs kedvencem.
Eleinte Alekot kedvetem,illetve Olit.
Aztán Alekot meguntam, Olit átláttam.
Nem is tudom.
Most egyébként Gombi szimpi.
Mikor őszintén megnyilvánul azon nagyokat tudok röhögni. (pl mikor ma kiosztotta Évát)
De igazából kedvencem nincs.
(félreértés ne essék,nekem semmi bajom azzal,aki szereti Alekot,én is elröhögcsélek rajta) -
mdraco
őstag
azért szandika is pofátlan, egyszer megkegyelmezett neki az rtl hogy maradjon...na hiába csak egy buta, nagyszájú, táncos...megértem hogy haza akar menni , mert tudja hogy kevés az esélye hogy megnyerje, de legalább menjen haza és ne ezzel tegye unalmassá a műsort hogy rá tegyék a jelet aztán kihivja aleket és kint is marad...mert már ez unalmas
-
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest