Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz Szigii #35843 üzenetére

Lehet én voltam rosszmájú, de két szituációt tudok a helyzeted mögé tenni: A), téged ez baromira nem érdekel csak túl akarsz lenni rajta, B), nem zárkózol el, de nem jók a körülmények és így volt egyszerűbb. Igazából mindkét esetben magadat csapod be, kb. mintha megcsináltatnád valakivel a matek házid. Meglesz az eredmény, esetleg kapsz rá jegyet is, de tudni nem fogod mi történik és ha mégis kellene éles helyzetben, akkor nagyon kényelmetlenül fogod magad érezni.

A legfájóbb része a történetnek számomra az, hogy több pontra is elég magyarul beírni a google-be amit szeretnél, és rögtön az első találat lesz a megoldás. Pl. ötös pont kapásból, ráadásul sok helyen még az is le van írva, hogy ennek mi is az értelme is miért így van. Nálad viszont semmi akarat nem mutatkozott ezzel foglalkozni, azon túl hogy bedobtál 3 képet egy fórumra... Ez alól szerintem nem mentség az sem, hogy suttyó a tanár (az tényleg nem szerencsés, ha hangot ad a szélsőséges véleményének), mert ha valami, akkor az Ubuntu tényleg borzasztóan jól dokumentált és a kérdések többsége csak egy gyors keresés. Ha úgy jöttél volna ide, hogy nem megy a (hasamra ütök) 8,13,18,21,24 és ezeket próbáltam, mi a baj, az egészen más hozzáállás lett volna.

Na de én már csak ilyen gonosz vagyok, szerencsédre (?) Frawly megszánt, így ezt gyorsan letudtad. Kár, hogy elrontotta a sorrendet az ötösnél :DDD

ui: nem kell virtualbox sem meg VT képes gép, elég egy live install (telepítő pendrive), pont ugyanúgy tudsz gyakorolni a laptopon is, amiről írtál (feltételezés).

Ne értsd félre, nem bántásból írtam, meg remélem nem az a konzekvencia az egészből hogy direkt nem akarnak segíteni (tisztelet a kivételnek), csak ez nem jó hozzáállás sem itt, sem az élet bármely területén. Ha neked nem fontos foglalkozni vele, másnak miért legyen az? Ha meg igen, akkor tegyél érte legalább minimális erőfeszítést.

Új hozzászólás Aktív témák