Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus

addikt

válasz hcl #35508 üzenetére

Este újratelepítettem gyorsan. Tehát Xubuntu 18 még mindig. A filmeket lementettem laptopra, majd onnan visszamásoltam. Torrnet fájlokat megadtam, szépen meg is talált mindent, seed ok. Annyi változott, hogy eddig 2 partíció volt az usb vinyón, most már csak egy, ugyanúgy ext4, ez nem befolyásolt semmit. (korábban ez a vinyó ment a tp link routerrel, és volt rajta egy cache partíció ez lett most felszámolva)

Samba rendben, onnan Win10-es laptop meg a Win8-as is meg tud nyitni mindent, filmet, zenét, képeket, plusz a telefonom is. Egy munkacsoportban vannak a gépek.
    Lehet a megosztásra fájlt másolni bármelyik gépről, meg mappát létrehozni is. Maradtam a t620-as felhasználói névnél, ennek a felhasználónak a nevében használjuk. Nyilván felvettem a Sambához. A transmission done mappája, meg a /home mappa van megosztva.
    A Transmission a /mnt/sdb1/ mappába dolgozik, szokásos mappáival. Seedel, rendben van.
    Minidlna: most nincs beállítva neki user, tehát a minidlna szervizként? fut. Képek, zenék ok, képek a /home mappában vannak, a zenék a /mnt/sdb1/done/music mappában, filmek a /mnt/sdb1/done/ mappában.

A probléma ugyanaz: azt az egyet, amit eddig se volt hajlandó lejátszani a tv, most se. Simán sambával megnyitva megy a laptopon. Pendrive-ra másolva lejátsza a tv gond nélkül. Tegnap meg is néztük, csak jó lett volna rájönni, miért nem viszi minidlna-n keresztül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés