- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Még 97,7GB tárhelyre van szükségem ahhoz, hogy az NTFS 3TB HDD-ről, amin 23,6GB szabad hely van, átmásoljam a másik 3TB-os HDD-re az adatokat. De kell vele foglalkozni, mert nem tudok NAS-t venni, pláne olyat, amit bővíthetek, ha meg gépet vennék, a használatit cserélném. Én is olvasgatom, meg keresgetem, nem csak beírkálom, de látod, hogy amiket te írtál, még abból se mind sikerült. Pedig direkt ki akartam próbálgatni mielőtt élesbe csinálom, de már itt van a másik lemez. Alapból azért akartam ZFS-t, mert úgy is kezdtem, hogy azt stabilnak olvastam, de a btfrs-ről is azt írják, hogy hivatalosan nem stabil, de évek óta semmi bajuk vele. Szóval azért kérdezem, hogy konkrétan és biztosan milyen parancsok kellenek, mert nem működik amit onnan írok. Már élesbe megy, bent van a 2 lemez. Az újon rajta van a btrfs, és átvettem a roottól. Létrehoztam rajta a GPT táblát. Azt mondtad később is lehet változtatni, elsődlegesen az kéne, hogy ráférjen annyi, mint a régire, tömörítsen mindig, és hát lehet, hogy nem kéne mindenről másolatot készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Nintendo Switch V2
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest