Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

Még 97,7GB tárhelyre van szükségem ahhoz, hogy az NTFS 3TB HDD-ről, amin 23,6GB szabad hely van, átmásoljam a másik 3TB-os HDD-re az adatokat. De kell vele foglalkozni, mert nem tudok NAS-t venni, pláne olyat, amit bővíthetek, ha meg gépet vennék, a használatit cserélném. Én is olvasgatom, meg keresgetem, nem csak beírkálom, de látod, hogy amiket te írtál, még abból se mind sikerült. Pedig direkt ki akartam próbálgatni mielőtt élesbe csinálom, de már itt van a másik lemez. Alapból azért akartam ZFS-t, mert úgy is kezdtem, hogy azt stabilnak olvastam, de a btfrs-ről is azt írják, hogy hivatalosan nem stabil, de évek óta semmi bajuk vele. Szóval azért kérdezem, hogy konkrétan és biztosan milyen parancsok kellenek, mert nem működik amit onnan írok. Már élesbe megy, bent van a 2 lemez. Az újon rajta van a btrfs, és átvettem a roottól. Létrehoztam rajta a GPT táblát. Azt mondtad később is lehet változtatni, elsődlegesen az kéne, hogy ráférjen annyi, mint a régire, tömörítsen mindig, és hát lehet, hogy nem kéne mindenről másolatot készíteni.

Új hozzászólás Aktív témák