- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui82
tag
Helló mindenki, új vagy linux terén, ma raktam fel a 14.04-et, elég jó, most kezdem belakni,
egy problémám van ami idegesít, hogy az óra megjelenítésénél az indikátorba kínai krixkraxok a betűk.
ebben tudna segíteni vki? előre is köszi -
-
mszl
aktív tag
válasz
stopperos #15554 üzenetére
Köszi!
A 2 gateway nem kellett és plussz ami még sz***tott a resolv.conf amit állandóra be kellett írni a
/etc/resolvconf/resolv.conf.d/base file-ba.
Így még nem sz***tott pedig telepítettem már egyszer kétszer igaz messze nem tartom magam linux gurunak csak felhasználónak.
Nem tudom miért nem kerültek be a dns name szerverek címei még az ideiglenesbe semKöszi a segítséget így működni látszik!
-
válasz
Atlantisz48 #15594 üzenetére
Sajna nem, mert se az unityt se az ubuntut nem ismerem, csak a közös alapok miatt olvasgatom a topicot.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #15538 üzenetére
Sikerült a Multisystem-mel létrehozni a pendrive-ot, köszönöm a segítséget!
-
Atlantisz48
őstag
válasz
ubyegon2 #15593 üzenetére
Jaaaa, akkor azt már próbáltam ( de nem változott a helyzet, kikapcsolt, és amikor újra be bootolt ugyan így volt. ) , visszatérve akkor erre a levelemre tudsz valami ötletet mondani?
-
válasz
Atlantisz48 #15592 üzenetére
Általában bekapcsoló gomb 4 mp nyomása.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Valaki tudna abban gyorsan segíteni hogy hogy kell Hard Resetet csinálni?
-
Foose
addikt
Szóval az van,hogy kicsit macera a dolog,mert két vinyóm van. Egy 80GB-os,meg egy 160-as. Most valami kavarodás van,mert megvan a xubuntu mindennel együtt,könyvjelzők is meg minden,csak indításkor van valami kavarodás. Majd rájövök. Frissítette a grubot telepítéskor,ezt már látom. Agyalok,hogy állítsam be,hogy ezt a vinyót indítsa. Megvan a xubutnu,pendrive nélkül írok,csak nem értem mit szarozik a grubbal.
-
Sajnos az error mittudoménra nem tudunk mit mondani, arra még csak rá sem lehet keresni. Ha a gép nem kapcsol be, akkor az nem a GRUB vagy az operációs rendszer hibája. Mondjuk azt nem értem, hogy akkor hogyan tudnád még egyszer újratelepíteni.
Nekem speciel UEFI-m van, és akár kézileg is bepötyöghetem az UEFI Setupba a betöltendő grubx64.efi fájl helyét. -
Foose
addikt
válasz
Kendek #15586 üzenetére
nincs grub. Ezt írtam. Amikor a grubnak kellene bejönni,ahelyett egy kétsoros szöveg jön be,miszerint error mittudoménmi,alatta hogy grub. És ennyi. Kézi újratelepítés?? Most csináltam meg a percen,és már be sem kapcsol. Hát akkor most ez hogy van?? És ha megint ugyanúgy frissítem,mi a garancia hogy nem megint ugyanezt produkálja?
-
Foose
addikt
Az van,hogy rányomtam,frissítse a 12.04-et a 14.04-re. Gondolom így mindent oda rakott,ahol a 12.04 volt. És lám,mégsem indul
Természetesen grub kínja van. Egy óra alatt ment fel a rendszer. Ilyenkor mi van?? Nem volt lehetőségem semmit kiválasztani,mivel nem partícióra tettem,hanem az egészet frissítettem. Akkor most a franc baja van a grubbal?? És megint csak pendrive-ról vagyok itt
Szétvág az ideg.
-
A visszaállítási pontot nem a home- ba raktam volna, de csak nem okoz zavart, ha kell majd, tudd, hová tetted!
Csinálhatod azt, hogy a 100 Gb- ból levágsz 15- ot és az új disztrónak is ugyanazt a /home- ot jelölöd ki, vagy ha nem akarod megkutyulni, akkor 25- 30 Gb- ot külön partícionálsz az új disztrónak és arra telepíted. A GRUB- bal vigyázni kell, hogy arra a meghajtóra kerüljön, amire a disztró! A másik disztróddal ez nem fog törődni.
Az x- es mappákat csak root joggal tudod megnézni a fájlkezelőben, de nem kell az neked! -
Foose
addikt
válasz
#40553216 #15581 üzenetére
Szóval. F11-el jött be a választó. Most épp a xubuntu 14.04 megy,pendrive-ról. Veszettül szokatlan
Na de,hogyan is kellene ezt nekem felrakni? Mert a 12.04-en ugye vannak telepített cuccok. Amik ugye a home-ban vannak,azok gondolom menthetőek. Nem szeretném felülírni a 12.04-et,vagy valamilyen módon ami ott van telepítve,megmenteni. Visszaállítási pont a home-ra lett mentve,azt erre felesleges? A telepített cuccok miatt. Van egy 20GB-os partícióm,itt foglal helyet a 12.04. Illetve van egy 135GB-s partícióm,amiből most kb 100GB szabad ha jól látom,ez a home. Hová csináljak partíciót,hogy a xubuntu menjen? Vagy hagyjam a fenébe a 12.04-et és engedjem hogy rá menjen a xubuntu 14.04? De akkor az alkalmazások vesznek el csak? Közben nézem,hogy a home-ban vannak olyan mappák,amik kaptak egy kis x-et,azokhoz nem enged hozzáférni. Miért nem?
-
Foose
addikt
Megcsináltam a saját lemezkészítővel. Persze csak usbre tudom. Ugyanott vagyok.
-
Fritz Teufel
addikt
Nah, újratelepítettem ezt a ratyi rendszert. Minden vissza is ment, de a Nod32 telepítése nem sikerül 'su: Authentication failure' üzenettel. Mi a bánat baja van? Ilyen hibával még nem találkoztam.
-
Foose
addikt
válasz
#40553216 #15572 üzenetére
Na de most nem vágom,akkor azt hogy indítom? Mert először szeretném kipróbálni.
Mivel nincs lemezem,ezért kellett az usb. Arról meg nerm bootol. Ha a saját készítővel csinálom,akkor azt hogyan-honnan indítom? Na ránézek,mit is mondasz...
Megvan. Csak valamiért alapból benne van a korábban letöltött ubuntu 14.04 képfájl is,nem tudom onnan pucolni.
-
Foose
addikt
válasz
stopperos #15569 üzenetére
Nekem jelenleg 20GB-ra lett anno osztva a "/" és a home lett 126GB- Ebből most 97Gb üres. Na és ebből kellene nekem partíciót csinálni valahogy a xubuntunak? Oké,csak egyenlőre nem tudom usb-ről bootolni a gépet. Lehet jól emlékeztem,hogy az alaplap miatt ez nálam nem működik
Asrock PV488-as alaplap. Linux indításkor nincs BIOS?
Mert a GRUB nem látta az usb-met
tomtyi már túl vagyok rajta,lentebb írtam hogy sikerült feldobni a yumi-t. Csak most a boot nem megy usb-ről
-
-
Bármit telepíthetsz, ha egy üres partíciód van, ha van külön /home partíció, akkor azt használhatják közösen és akkor a beállítások is öröklődnek normál esetben. Én egyszer így nagyon megkavartam a rendszereket egyébként.
Javaslom, telepítés előtt gParted- el készíts egy új partíciót, amire kerül az új disztró.
-
Foose
addikt
hcl,stopperos! Egyenlőre ott akadtam el,hogy yumi-t letöltöttem a pendrivelinux-ról,de nem tudom a gépre rakni. Se terminal-ból,se sehogy. Bár ebben még nem vagyok nagy agy. .deb ugye a kiterjesztése. Ez kellene először,hogy usb-re írjam a cuccot. Aztán akkor ha tetszik,akkor mint hcl is írja,tehetem fel?? De nekem az lenne a fontos,hogy adatvesztés nélkül akartam volna megúszni. Így viszont mivel nem sima frissítés,(és úgy lenne ugye normál ubuntu) nem tudom feltenni az x-et csak ha pucolom a jelen rendszert. Oké,visszaállítási pontot tudtam csinálni a jelenről,de az elég?
ubyegon2 Köszönöm,akkor jól csináltam.
-
stopperos
senior tag
Usb-re kiírod az Indítólemez készítővel a letöltött képet. Arról indítod a géped. Feljön a menü és ott az első pont a Xubuntu kipróbálása telepítés nélkül. Elindítod így a rendszert, majd lassan betölt a xubuntu. Erre mondtam, hogy próbáld ki.
Innen mehetsz tovább a telepítésre is, mert ott az asztalon a xubuntu telepítése, és ott fel fogja kínálni, hogy Ubuntu 12.04 frissítése 14.04-re. Én mindig le szoktam menteni a fájlokat, hogy nelegyen belőle gond, ha bukna a telepítő. Javaslom tedd te is ezt.
Meglévő rendszerből is tudsz frissíteni, mert a Frissítéskezelő felkínálja. Ezt neked azért rossz mert akkor ubuntu-ra fogsz frissülni, és ha mellé pakolod a xubuntu-desktop csomagot, akkor leszel ugyanott, csak még egy ubuntu desktop is ott lesz a gépen, ami nem sokat zavar, de a helyet foglalja (~1 GB).
-
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Fritz Teufel #15545 üzenetére
Azt hogyan kell?
Rakjam újra az egészet? -
Nem. A telepített rendszerre teheted fel az xfce felületet a meglevő mellé, ha telepíted az xfce-desktop -ot. Ha USB-ről akarod kipróbálni, akkor az Xubuntu települője kell, azt nyomod ki a pendrive-ra, és arról bootolsz. Úgy ki tudod próbálni, és nem bántja a telepített 12.04-edet.
-
Foose
addikt
Na most akkor kell nekem a xfce csomag,és ha kiírom usb-re,akkor ezzel tudok majd váltani? Már töltöm a Xubuntu 14.04-et,ez kellene nekem. Kiírom,és ránézek milyen. Aztán ha kell,akkor mindig csak váltok erre a felületre indításkor? A 12.04 helyett??
Mert én most 14.04-et beszélek
-
Az egyes Ubi verziók között kb. a felület a különbség, meg a hozzá adott progik.
Tedd fel az xfce-desktop csomagot (asszem ez a neve) és bejelentkezéskor fogsz tudni felületet váltani.
USB-re kiírni pl. Unetbootin, Yumi, Indítólemez-készítővel lehet telepítőt, az Live rendszer is egyben.
-
Foose
addikt
Inkább a Xubuntu ami csikol... Na de ha fel akarom tenni,akkor azt hogy tudom? Kiírom lemezre,és annyi? Nekem az lenne a lényeg,hogy most egy elég jól belakott rendszerem van,nyilván egy sima frissítéssel megmaradna mindenem.De így hogy disztrót teszek fel??
stopperos Ilyet is lehet?? usb-ről...?
Hogyan kell kiírni usb-re hogy induljon? Bár asszem ezzel anno volt valami gebasz ha jól emlékszem,mert talán az alaplap miatt nem lehet nálam usb-ről bootolni... Valami ilyen rémlik.
-
stopperos
senior tag
Két gateway van, meg mindkettő ugyanazon a hálózaton van.
Szerintem első körben vedd ki az egyik interfészt, mert egy darab elég egy hálózathoz. Ha pedig szeretnél egy másik hálózatot csinálni, akkor oda meg nem kell gateway és másik ip cím tartományt adj meg neki.
Foose: én xubuntut használok, ezért haza is beszélek. Amúgy meg kiírod egy usb-re és kipróbálgatod, hogy mennyire felel meg.
-
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
TELEPÍTETTEM AZ ÚJ Server 14.04 LTS verziót először dhcp hálózat beállítással , amikor megváltoztatom statictra akkor a kártyák megkapják az ip címüket, de nem tudom elérni a gépet ping se ki, se befelé.
Ugyanezekkel a címekkel futott előtte egy debian rajta.
Ötletek esetleg??előre is köszi!
# This file describes the network interfaces available on your system
# and how to activate them. For more information, see interfaces(5).
# The loopback network interface
auto lo
iface lo inet loopback
# The primary network interface
#allow-hotplug eth0
#iface eth0 inet dhcp
auto eth0
iface eth0 inet static
address 192.168.1.11
netmask 255.255.255.0
network 192.168.1.0
broadcast 192.168.1.255
dns-nemeservers 8.8.8.8 8.8.4.4
gateway 192.168.1.1
mtu 6000
auto eth1
iface eth1 inet static
address 192.168.1.12
netmask 255.255.255.0
network 192.168.1.0
broadcast 192.168.1.255
dns-nameservers 8.8.8.8 8.8.4.4
gateway 192.168.1.1
mtu 6000 -
Foose
addikt
Sziasztok! A minap kérdeztem itt,hogy gynege gépemen érdemes-e frissítenem a 12.04 LTS-t... Akkor azt írtam hogy 512MB RAM van a gépben,de mivel játékra nem is használom,nem emlékeztem rá,hogy korábban kapott egy másik 512MB-os karit. Szóval mint lentebb írta is sok ember,legalább 1GB legyen a gépben ahhoz,hogy frissebb rendszert rakjak fel. Na most,végülis 1GB RAM van,bár a rendszerbeállítások/részletekben a gép csak 1002 MB-ot mutat. (ez mi??) most ugye 14.04-ről nem is álmodok,de javasolták itt a más disztribúciókat. Akkor azok közül melyiket lenne érdemes? Mondjuk 14.04-re is lett kiadva Xubuntu,Lubuntu....... Segítség!!
Mit csináljak??
Eredeti P4 procim van,bár csak 2,8GHz-es. Vidikarim 128MB-os radeon 9250
Adatvesztés nélkül tudok feltenni disztrót? Feltettem a systemback-et,de nem jöttem rá,hogy tudok komplett mentést csinálni... Visszaállítási pontot csináltam,az elég? Aki érti mit mondok,és mit szeretnék,az tudna segíteni?
-
válasz
gtasystem #15549 üzenetére
Én már a megjelenés előtt frissítettem - szóval használom egy ideje a rendszert -, de 14.04 LTS-nek írja a kezdetektől fogva. A billentyűzetkiosztással már 13.10 alatt is voltak gondok (néha angollal indul a rendszer), amit valóban megold egy újraindítás, meg az is ha az indikátornál rákattintasz a magyarra (azon áll, de akkor is segít). De kb. ha háromszor találkoztam összesen ezzel az elmúlt fél év alatt, és 14.04-el még egyszer sem.
-
gtasystem
őstag
h't nem is tudom..
most m'r csak <gz tudok <rni a csod's LTS/en..hol lehet 't'll<tani abillentz\yetkiosyt'st<
fris<tettem valamit ay=ta ey van..
na úgy néz ki egy újraindítás rendbehozta..
amúgy nekem részleteknél még mindig 13,10-esnek írja..
és ez az LTS..
mi lenne ha short term lenne.. -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #15544 üzenetére
Nekem már évek óta nem megy a Unity, kb. ugyanezt csinálja, így én Lubuntut használok.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Atlantisz48 #15544 üzenetére
Hard reset?
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Nem régen feltettem a gépemre a legújabb 14.04 LTS Ubuntut és a tegnapi nap folyamán amikor be akartam kapcsolni nem töltötte be se a bal oldalt megjelenő alkalmazás listát, és a képernyő tetején a tálcát. egyszerűen csak a háttér volt és semmi más.
Az elműt napokban teljesen jól működött, de tegnap este amikor el akartam indítani ezt produkálta.
Van esetleg valakinek valami ötlete, vagy tapasztalata hogy ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszönöm.
Üdv
Zoli -
-
RBJ
addikt
válasz
csiben1 #15541 üzenetére
miért nem firefox bővítményként teszed?
Nekem elég zavaros a xubuntu wall kezelése. Ha beteszek egy saját képet, vagy próbálgatok utána nem hozza az eddigieket vagy a gyári képeket és saját kezűleg kell megadni az útvonalat.
Az elementary vagy más mindig jegyezte a volt wallokat és egybe hozta a választási lehetőségek között.
Most meg megint nem tudom a gyári elérési útvonalat az eredeti wallokhoz.Na megvan volt gógyim mentettem anno.
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Software Center-ből szeretném telepiteni a "youtube to mp3" programot és a következő hibaüzenetet kapom [link]
Mi lehet a probléma
Bocsi, de kezdő linuxos vagyok.
Köszönöm előre is a segitséget!
-
-
RBJ
addikt
érdekes gparted el nem tudtam életet lehelni egy usb pen be de terminálba meg egy paranccsal meggyógyult.
sudo mkfs.vfat -n data /dev/sdb1
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #15537 üzenetére
Nem működik a Multisystem sem, de nem vagyok elveszve. Szerencsére írtam egy CD-t is, majd arról boot-olva meg tudom írni
-
RBJ
addikt
válasz
Fritz Teufel #15534 üzenetére
Multisystem el lehet multi os pent csinálni. Én mindig használom.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2 #15533 üzenetére
Szerettem volna a Fedorát látni, hogy mit mutat live-ról, de ha már így alakult, gondoltam átteszem az Ubuntut multiboot-os verzióra, hogy elég legyen egy pendrive a mutatványokhoz.
Mostanában már nem ostromolnak a 14.04 javítási ötleteivel, így lemondok a fejlődésről a stabilitás javára. Valószínűleg visszateszem a 13.10-et, az stabilan képes futni a laptopomon. Az elmúlt 12 év során, mialatt Windows-t használtam, nem telepítettem összesen annyit rendszert, mint két hónapja, amióta Linux-ot tettem fel -
válasz
Fritz Teufel #15532 üzenetére
-
Fritz Teufel
addikt
Egy kis segítséget kérnék. Feltettem a kitűnő Yumi nevezetű alkalmazást, kreálván egy olyan UBS pendrive-ot, ahonnan többféle disztó közül tudok Live verziót bootoltatni.
Amikor a Yumi elindult, a következő hibaüzenetet dobta:
'Drive /dev sdb1 (Ubuntu\\x2) is not mounted in /media.'Erre a hálón találtam valami pár mount parancsot, ami egy usbdisk könyvtárat hozott létre a /media könyvtáram alatt és gondolom ide csatolta be a pendrive-ot. Ennek ellenére a Yumi nem akart írni a meghajtóra, engedély hiányában. Nah, ezt nem tudtam neki megadni. Csináltam egy rebootot, de már az UNetbootin el sem indul. Most mitévő legyek?
A pendrive-ot meg tudom nyitni és írható, ugyan ott van csatolva, ahol eredetileg. Szeretném eltávolítani a létrehozott usbdisk könyvtárat a /media alól valamint jó lenne, ha működne az UNetbootin megint. A Yuminak meg fogalmam nics mi a franc baja van, a többi pendrive kezelőnek nem volt gondja. :S
-
stopperos
senior tag
válasz
vicces #15527 üzenetére
Válassz egy mappát a saját könyvtáradban, pl én a Videók-at szoktam. Jobb kattintás, tulajdonságok, és a megosztást beállítod. Valószínleg telepíteni kell a samba csomagot, de erre felhívja a figyelmed és meg is csinálja.
A másik amit szoktam használni az a minidlna volt még 12.04-es rendszeren, de az újból már kikerült, mivel debian-ból is kivették. Talán lehet keresgetni upnp/dlna megoldásokat, de nem foglalkoztam annyira a témával.
-
-
RBJ
addikt
NEm tudom ki hogy van vele, de ennyi hibajelenséggel még nem talákoztam linux alatt mint a mostani xubuntun. mindig küld valami hibajelenséget.
-
assemble
addikt
válasz
Dontorrent #15526 üzenetére
Probald ki chrome-al, abban alapbol van flash.
-
képzeljétek mire lettem ma este figyelmes!
bekapcsoltam a dvd-lejátszómat, hogy megnézzek egy filmet a beledugott pendriveról és amikor eszközt akartam váltani - mert bekapcsolás után a lemezt olvassa be -, arra lettem figyelmes, hogy ott van a listában egy Lenovo..valami... nevű eszköz is.
a lejátszó be van kábelezve a routerig, mert előszeretettel nézek videokat a youtubról vele.
viszont ezt nem tudtam, hogy a helyi hálózatról is tud lejátszani.
mivel a notebookomon már nincs windows - csak az asszonyén, az viszont nem lenovo, hanem msi-
igy csak az én kis masinámat láthatja a hálózaton.kérdésem az lenne, hogy melyik mappába kell pakolni ubuntun a filmeket, és a médiafájlokat, hogy az a helyi hálózaton elérhető legyen. mert amikor kiválasztom a dvd-lejátszón a notebookomat, akkor azt az üzenetet kapom, hogy nincs lejátszható tartalom.
mondjuk az is érdekes, hogy az asszony gépe miért nincs a listában, mikor neki is már az ubuntu fut a gépén és az is épp be van kapcsolva és lóg a neten
mind a két gépet kábé ugyanúgy telepitettem fel, az enyémre került néhány lenovos csomag is, a giroszkóphoz és az ujjlenyomatolvasóhoz. -
válasz
Dontorrent #15524 üzenetére
A frissítések között kellene felmennie, de az egy szem meglevő 14.04 alapból fent volt... Nem kell külön telepíteni, hacsak nincs valami gixer. Milyen gép, milyen VGA? Milyen driver?
-
Dontorrent
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre irok vagy nem,de pici segitséget szeretnék kérni.
Ubuntu 14.04 LTS van fent a gépemen.Firefoxom és Chromium-om is van.mindkettő folyamatosan kér az Adobe frissitést ahhoz hogy megtudjon jeleniteni nekem videókat,stb.Letöltöm azt a frissitést de nem tudom telepiteni.Ezen kivűl valamilyen plugint kér a Chromium.
Hogy kell teleptenem a hiányzó cuccokat?Köszönöm!
-
woodworm
veterán
válasz
#35202114 #15511 üzenetére
Androidos backup img fájlokkal próbálkoznál?
Annak mountolásához kernelszintű támogatás kell. Windowson én a yaffey-t használtam, úgy emlékszem 10.04-es ubuntun működött wine alatt is. A 14.04-en nem próbáltam még. Régen találtam egy oldalt leírással, hogyan lehet linuxra buildelni egy nativ yaffey-t -
-
-
gtasystem
őstag
olyat találtam hogy super+alt+s ez ki be kapcsolja a szövegfelolvasást..
van ilyen billkombó a nagyításhoz is amivel esetleg ki lehetne kapcsolni? -
gtasystem
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #15506 üzenetére
kösz és addig mit csináljak?..
ahogy néztem már a 10-es ubuntuban is volt hasonló hiba..
nem lehet valahogy downgradelni vagy valami? -
-
törölt tag
Sziasztok.
A .img filekat milyen programmal tudom megnyitni?
-
gtasystem
őstag
erre valaki?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest