Új hozzászólás Aktív témák

• vicces

addikt

képzeljétek mire lettem ma este figyelmes!

bekapcsoltam a dvd-lejátszómat, hogy megnézzek egy filmet a beledugott pendriveról és amikor eszközt akartam váltani - mert bekapcsolás után a lemezt olvassa be -, arra lettem figyelmes, hogy ott van a listában egy Lenovo..valami... nevű eszköz is.
    a lejátszó be van kábelezve a routerig, mert előszeretettel nézek videokat a youtubról vele.
    viszont ezt nem tudtam, hogy a helyi hálózatról is tud lejátszani.
    mivel a notebookomon már nincs windows - csak az asszonyén, az viszont nem lenovo, hanem msi :K -
    igy csak az én kis masinámat láthatja a hálózaton.

kérdésem az lenne, hogy melyik mappába kell pakolni ubuntun a filmeket, és a médiafájlokat, hogy az a helyi hálózaton elérhető legyen. mert amikor kiválasztom a dvd-lejátszón a notebookomat, akkor azt az üzenetet kapom, hogy nincs lejátszható tartalom.

mondjuk az is érdekes, hogy az asszony gépe miért nincs a listában, mikor neki is már az ubuntu fut a gépén és az is épp be van kapcsolva és lóg a neten :F
    mind a két gépet kábé ugyanúgy telepitettem fel, az enyémre került néhány lenovos csomag is, a giroszkóphoz és az ujjlenyomatolvasóhoz.

Új hozzászólás Aktív témák