Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Automatikus frissítésen keresztül feltettem a legújabbat. Két órán át tartott, volt, amit nem értek, hogy miért szedett le (például volt KDE-s RSS olvasóm, amit használtam is, mégis, mivel KDE nem volt fent, ezért minden KDE-s dolgot leszedett, még azt is, és nem engedett beleszólni).
Az új Firefox is felkerült és határozottan gyorsabb, még az eddig lassú flashes oldalak is.
Ami meglepett, hogy rendszerindításkor most már ott virít az új Ubuntu (és a recovery) a régi mellett. Mivel minden nem használt és régi dolgot leszedett a telepítés során, akkor azt miért tartotta meg?
Nem próbáltam, hogy mi van ha a régit indítanám az elején, lehet el sem indulna, akkor meg végképp fura, grubot túrni meg nem akarok, mert más is van a gépen.Ami még meglepett, hogy telepítés során láttam, hogy nvidia drivert is tett fel. Azt minek, ha rendesen működő Ati van (amire rá is kérdezett, hogy megtartsa-e az Ati config fájlokat)?
Aktív témák
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest