Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Roxy
tag
HI!
Kezdo linuxos vagyok, meg ismerkedek a dolgokkal. Jelenleg a programok tengereben nemigazan tudok donteni, hogy mit is hasznaljak. Ehhez kene egy kis segitseg a tapasztal kolegaktol.
1. XP alatt a KMPlayer -t hasznaltam, amit nagyon is szerettem. Ubuntu alatt az Mplayert fel is raktam, de a feliratokkal nem vagyok kibekulve. Marha nagyok, es nem tudom kisebbre allitani.
2. Zene lejatszasra Foobart hasznalta. Ennek az utodjat nem nagyon talalom.
3. Compiz themet hogyan kell felrakni?
4. Van vmilyen tuzfal es virusirto linuxra, vagy szinte felesleges?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest