Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Roxy
tag
Hello.
Akadt egy kis gondom. Ubutu 10.04 rol frissitettem most 10.10 re. Mar korabban sem tutam megoldani, hogy a monitorom max felbontason menjen. Nvidia 6600GT videokarim van, es egy Samsung 720N monitort probalnek meg 1280*1024 75 hz en uzemeltetni, de hiaba irkalom az Xorgot at, nem hajlando csak max 1024*768 on uzemelni.
Nincs vmi tuti modszer , amivel ratudom erre venni az ubuntut? Kezzd mar az idegeimen tancolni
-
Roxy
tag
Köszi. Összehoztam a dolgokat.
Exaile-t raktam fel. Egesz jo. 1 gondom van vele, meghozza, hogy nem talalom, hogyan is tudom lecsukni hogy csak az ora mellet legen az ikonja, es lenn a talcan ne legyen ott az ablaka.
Masik gondom: Mplayert felraktam, de csak hangom van, kepem nincsen videoknal.
VLC-t is felraktam, nala van, viszont a feliratokkal gondom van. Sikerult mar beallitanom, hogy az ekezetes betus sorokat is mutassa. Kis ablakban normal meretuek a betuk, de full screenben mar baromi nagyok, es sokszor csak a szoveg egy reszlete vilan fel. -
Roxy
tag
Hali!
Lenne egy-ket gondom
1. hogy, ugye elvileg a Compiz fusion alapbol benne van a rendszerben. Letoltok egy .emerald temat, de nem tudom megnyitni. Feltettem az Emerald Theme Managert, beimportalom a temakt. Dupla klikk egy temara, de semmi, nem reagal.
Hogy tudnam mukodesre birni?2. Firefoxban nem talalom a Beallitasok menupontot az Eszkozokben. Ez Win alatt persze ott van. Hova tunut?

3. Audio lajatszonak Mit ajanlotok? Vannak coverjaim, szoval vmi olyan kellene, ami megjeleniteni is tudja.
4. Video lejatszonak? Hol, hogyan kell codeceket telepitenem?
-
Roxy
tag
HI!
Kezdo linuxos vagyok, meg ismerkedek a dolgokkal. Jelenleg a programok tengereben nemigazan tudok donteni, hogy mit is hasznaljak. Ehhez kene egy kis segitseg a tapasztal kolegaktol.
1. XP alatt a KMPlayer -t hasznaltam, amit nagyon is szerettem. Ubuntu alatt az Mplayert fel is raktam, de a feliratokkal nem vagyok kibekulve. Marha nagyok, es nem tudom kisebbre allitani.
2. Zene lejatszasra Foobart hasznalta. Ennek az utodjat nem nagyon talalom.
3. Compiz themet hogyan kell felrakni?
4. Van vmilyen tuzfal es virusirto linuxra, vagy szinte felesleges? -
Roxy
tag
Helloka!
Uj vagyok a linux vilagaban. Felszeretnem rakni a 7.04 es ubuntut.
Most van a 4 ntfs particiom a vinyon. Az elson van a windows , majd meg 3 meghajto. Szabad helyet a 3. particion tudtam felszabaditani. Az gaz ha a linuxos particio nem a vinyom elejen, a Windows utan van, hanem szinte mar a vinyom vegen?
Jah, egyebkent 10 GB t szabaditottam fel. 9 GB t szeretnek ext3 ra es 1 GB swapot csinalni.
Az 1 GB swap eleg?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Foxpost
- Linux Mint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Energiaital topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest