Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Felraktam az új Ubuntut. Remélem, a Vista megmaradt
az adataimat lementettem.
Kicsit idegen volt a dolog - maga az oprendszer jól néz ki, de gondolom a fontok és egyebek miatt pl. a weboldalak kicsit hülyén néznek ki - ezzel mit lehet kezdeni? Fel kell rakni az Arial, stb. fontokat, mert a webdesignerek nem adnak meg pl. sans generic betűket a css-ben?
Mindegy, minden ellenérzésem eltűnt, mikor egy kattintással felraktam az Elegant Brit témát - ennyi az egész? Baromi jól néz ki, oszt nem kell fizetős szoftver, semmi egyéb... és ez az általános érzés, hogy hijjj, működik, remélem, csak jobb lesz.
OK, Flash plugint nem sikerült varázsolnom, meg van még mit állítgatni, de 18 perc használat után még nem csalódtam.
Egy pár kérdésemre már láttam is a választ alant.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az adataimat lementettem.
Egy pár kérdésemre már láttam is a választ alant.