- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Felraktam az új Ubuntut. Remélem, a Vista megmaradt
az adataimat lementettem.
Kicsit idegen volt a dolog - maga az oprendszer jól néz ki, de gondolom a fontok és egyebek miatt pl. a weboldalak kicsit hülyén néznek ki - ezzel mit lehet kezdeni? Fel kell rakni az Arial, stb. fontokat, mert a webdesignerek nem adnak meg pl. sans generic betűket a css-ben?
Mindegy, minden ellenérzésem eltűnt, mikor egy kattintással felraktam az Elegant Brit témát - ennyi az egész? Baromi jól néz ki, oszt nem kell fizetős szoftver, semmi egyéb... és ez az általános érzés, hogy hijjj, működik, remélem, csak jobb lesz.
OK, Flash plugint nem sikerült varázsolnom, meg van még mit állítgatni, de 18 perc használat után még nem csalódtam.
Egy pár kérdésemre már láttam is a választ alant.
Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az adataimat lementettem.
Egy pár kérdésemre már láttam is a választ alant.