Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
blaces
tag
sziasztok!
Tegnap felraktam a kubi-t mert ubi alól a kde-re átállás nem jöt össze 100%-ig. Tetszik a kubi felülete
valahogy jobban megragadt mint az ubi-é, de nem bírom kezelni annyira mint az új ubijét 
Adept Installer-be mentem és szomorúan tapasztalom, hogy egy csomó progi hiányzik, és nem tudom a többit felrakni
. így az ati kártya drivert sem láttom ami alapján az Ubi alatt összejött... (Ati radeon xpress 1100)
És hiába jelöltem be telepítésnél a magyar nyelvet, azért is csak angol van, illetve a beállításnál is csak az angol nyelvet tudja installálni és hiába jelölöm be a magyar nyelvet oldalt, semmi változás
.
Ez ellen mit lehet tenni?
(sőt még a vezetéknélküli hálozat sem jön össze
, amikor az ati kártyák frissítését telepítettem ubi alatt, akkor jelent meg a wifi driverje is...)előre is köszi
Aktív témák
- Battlefield 6
- Fűnyíró topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Spotify
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valahogy jobban megragadt mint az ubi-é, de nem bírom kezelni annyira mint az új ubijét 
. így az ati kártya drivert sem láttom ami alapján az Ubi alatt összejött... (Ati radeon xpress 1100)