- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
blaces
tag
sziasztok!
Tegnap felraktam a kubi-t mert ubi alól a kde-re átállás nem jöt össze 100%-ig. Tetszik a kubi felülete
valahogy jobban megragadt mint az ubi-é, de nem bírom kezelni annyira mint az új ubijét 
Adept Installer-be mentem és szomorúan tapasztalom, hogy egy csomó progi hiányzik, és nem tudom a többit felrakni
. így az ati kártya drivert sem láttom ami alapján az Ubi alatt összejött... (Ati radeon xpress 1100)
És hiába jelöltem be telepítésnél a magyar nyelvet, azért is csak angol van, illetve a beállításnál is csak az angol nyelvet tudja installálni és hiába jelölöm be a magyar nyelvet oldalt, semmi változás
.
Ez ellen mit lehet tenni?
(sőt még a vezetéknélküli hálozat sem jön össze
, amikor az ati kártyák frissítését telepítettem ubi alatt, akkor jelent meg a wifi driverje is...)előre is köszi
Aktív témák
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- Asus TUF X670E-PLUS WIFI AM5 alaplap (kis sérüléssel)
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valahogy jobban megragadt mint az ubi-é, de nem bírom kezelni annyira mint az új ubijét 
. így az ati kártya drivert sem láttom ami alapján az Ubi alatt összejött... (Ati radeon xpress 1100)