Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
n00n
őstag
Gondoltam körbenézzek Ubuntu játék ügyileg, mert miért ne.
Rögtön találtam kettő gyöngyszemet. Az egyik az Urban Terror, gond nélkül fut és egész jó is, bár én már nem játszok csak puszta kíváncsiságból felraktam. Aztán jött a második a Frets on Fire (alapból benne van a csomagkezelőben) sokkal gyengébb a gépigénye és mégis olyan szinten beakad a játék, h az nem igaz. Ennek mi lehet az oka?
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Vicces képek
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rögtön találtam kettő gyöngyszemet. Az egyik az Urban Terror, gond nélkül fut és egész jó is, bár én már nem játszok csak puszta kíváncsiságból felraktam. Aztán jött a második a Frets on Fire (alapból benne van a csomagkezelőben) sokkal gyengébb a gépigénye és mégis olyan szinten beakad a játék, h az nem igaz. Ennek mi lehet az oka?