Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
n00n
őstag
Gondoltam körbenézzek Ubuntu játék ügyileg, mert miért ne.
Rögtön találtam kettő gyöngyszemet. Az egyik az Urban Terror, gond nélkül fut és egész jó is, bár én már nem játszok csak puszta kíváncsiságból felraktam. Aztán jött a második a Frets on Fire (alapból benne van a csomagkezelőben) sokkal gyengébb a gépigénye és mégis olyan szinten beakad a játék, h az nem igaz. Ennek mi lehet az oka?
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rögtön találtam kettő gyöngyszemet. Az egyik az Urban Terror, gond nélkül fut és egész jó is, bár én már nem játszok csak puszta kíváncsiságból felraktam. Aztán jött a második a Frets on Fire (alapból benne van a csomagkezelőben) sokkal gyengébb a gépigénye és mégis olyan szinten beakad a játék, h az nem igaz. Ennek mi lehet az oka?