Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
raczger
üzenetére
1. Miért lenne jobb a win féle? Amúgy az a helyzet, hogy az közvetlenül nem tudja a linuxot bebootolni, tehát legfeljebb úgy lehet megoldani, hogy ha linuxozni akarsz, akkor bejön a win oprendszer választója, majd a linuxot kiválasztva a grub (legalábbis amikor én legutóbb próbálkoztam ilyennel, akkor csak így lehetett). Amúgy szerintem grub messze jobb annál, sokkal jobban testreszabható, lehet berakni képet, stb

2. Ott valami gond lehet, bár nem feltétlen van összefüggés a sötét képernyő és a lassú betöltés között, de hogy mi lehet a probléma, azt nálam okosabbak megmondják majd
3-4. Simán kéne mennie.
A 3D-s felületet:
- tedd fel a compizconfig-settings-manager csomagot
- beállításokon belül menj be a megjelenésbe, és ott az utolsó fülnél válaszd ki az egyedit, majd a mellette lévő gombokkal tudod bekapcsolni, hogy milyen effekteket szeretnél (munkaasztal kocka és munkaasztal kocka forgatását kell bekapcsolni a kockához, az ablak mozgatásakori animáció alapból be van kapcsolva, mosódás effekt meg asszem motion blur néven van). Forgatni úgy tudod majd, hogy ctrl + alt -ot lenyomva tartva "megfogod" az asztalt a bal egérgombbal
5. Ez erősen játékfüggő, de elég sok minden elindul minden beállítás nélkül. Egyes játékokkal kapcsolatos kompatibilitási információt itt találsz. Arra viszont számíts, hogy mivel ATI nem hajlandó linux alá normális drivert írni, ezért valószínűleg kicsit rosszabbul fognak futni, mint Win alatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Hobby elektronika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest