Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
raczger
őstag
hali
kezdő ubuntus, linuxos vagyok előre szólok

tegnap feltettem az ubuntut, és eleinte elég nagy hülyeségeket csinált, de aztán bekapcsoltam szinte minden létező frissítést, letöltöttem, felraktam és jók lettek
tuttam telepíteni a pidgint, wine-t meg ilyesmiket...
de pár dolgot nem találta, illetve nem tudom hogyan kellene beállítani
1. én azt szeretném, ha a win oprendszer választója jönne be, nem pedig a linux grub-ja vagy mije
2. nemtudom, de nekem valamiért marha sokáig, majdnem 5 perig tölti be a linxot, és mindezt sötét képernyő kíséri végig, és alig tölt egyszer-egyszer, ez normális? haveromnál szoktam látni hogy elég gyorsan betölti, és van egy ubuntu logo meg ilyen töltésféleség...
3. a munkaasztalok közötti váltáskor nagyon akad, ennek nem kéne simán menni, mint pl egy ablak bezárásának? és szeretnék úgy 4 munkaasztalt, hogy az egy kockán van, és azt lehet szépen látványosan forgatni
még régebben láttam, hogy van ilyen ubuntu alatt de sajnos nem találtam meg hol lehet beállítani
4. az ablakokat is be szeretném állítani, kis animációkat, hogyha megfogom elviszem akkor mosódik az ablak, vagy mifene stb... sajnos ezeket sem találtam meg sehol
5.wine-al ki szeretnék majd futtatni 1-2 játékot kíváncsiságból, vagy lehet hogy ott játszok, egal, és nemtudom, hogy kell-e valami plusz beállítás a wine feltelepítése után, hogy egy ilyen grafikus program megfelelően működjön? a glxinfo-nál a rendering-nél yes-t ír, meg feltettem valami ati-hoz való xorg-ot az alkalmazások telepítése/törlésébőlmost így ennyi a kérdésem
próbáltam keresni a topikban, ubuntu.hu-n, meg guglin, de mivel nem nagyon ismerem az ubuntut, így a megfelelő kulcsszavakat se biztos hogy ismerem, ezekre nem találtam megoldástelőre is köszönöm segítségeteket
Üdv: raczger
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tuttam telepíteni a pidgint, wine-t meg ilyesmiket...