- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Na beállok a kérdezők sorába

Nekem kellene egy nagy segítség, ha nem lesz megoldás akkor lehet leváltom az ubuntut.
"Brace yourself, the summer is comming" - és ez motivál engem. Az energia hatékonysággal van nagy bajom az Ubuntukkal kapcsolatban.Hajlamos túlforrosódni az egész laptop. A cpu hőmérséklete képes eléírni akár a 60-70 fokot, és a ventiből áramlik a hő, simán tudom hajszárítónak is használni...
Hardver: ASUS X52-jr
CPU: Intel Core i3 M250
RAM: 3GB.
GPU: ATI mobility radeon HD5470 1GB
OP: Ubuntu 12.04 64bit Unity felület.Chromium böngészőben, ha csak 5-6 lap van megnyitva, akkor még okés, viszont ha olyan oldalon vagyok ahol aktív a javascript működés (gondolom én, mert sokszor jelez, hogy szkript-et megállítsa vagy tovább folytassa) akkor nagyon pörög a cpu...
Ha nautilus ablak és egy videolejátszó is van (a beépített Média player) és a cpu elkezd erősen pörögni.Még béta alatt próbáltam hogy felraktam az amd drivert a gpuhoz, de nem nagyon volt hőtermelés csökkenés, a jupitert is felraktam és az félig jó volt, de ha power save módba raktam, akkor néhány weblapott nem is tudott betölteni, meg lefagyott a firefox/chromeium.
Én kifogytam az ötletekből... Nem tudom mivel tudnám megakadályozni ezt a nagy hőtermelést.Próbáltam a Linux Mintet, Xubuntut, Lubuntut is, de ugyanaz az eredmény, mintha maga az Ubuntu, vagy esetleg a Debian alap nem szereti az én configomat.
Ti mit mondtok?

Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Le Mans Ultimate
- Iparági legendával erősít az Intel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Milyen egeret válasszak?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest