Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
törölt tag
nekem úgy tűnik, hogy nem sok fogalmad van valóban a rendszerfejlesztésről, meg úgy általában a programozásról, illetve akár a rendszer felépítéséről.
de azért szép dolog elküldeni kapálni azt, akinek ez a szakmája.na figyelj, még egyszer: nem te vagy a megrendelő. te felhasználó vagy, mert nyilvánosan elérhetővé tették a terméket, így hozzáférsz, felhasználhatod. de a megrendelő nem te vagy, nem neked fejlesztenek.
hja, ha nincs időd próbálgatni, akkor ez van. bár azért látszólag elég sok idő ölsz az ilyen problémákba, ha csak abból indulok ki, amit itt a fórumon olvasni tőled. amennyit azzal szenvedsz, hogy próbáld hegesztgetni a most meglevő rendszered, annyi erővel fel is lökhetnél (akár virtuális gépbe) egy másikat, aztán ha jó, akkor élesben is. bár ez teljesen a te dolgod, ha inkább mérgelődsz itt nyilvánosan, akkor tedd nyugodtan.
hogy FOSS hasonlatot írjak: a haragod "megrendelői" nem mi vagyunk, mégis kapunk belőle, és úgy látszik akármit csinálok, nem tudom megváltoztatni. pedig én jobban szeretném, ha másképpen mérgelődnél
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de azért szép dolog elküldeni kapálni azt, akinek ez a szakmája.