- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Aktív témák
-
törölt tag
nekem úgy tűnik, hogy nem sok fogalmad van valóban a rendszerfejlesztésről, meg úgy általában a programozásról, illetve akár a rendszer felépítéséről.
de azért szép dolog elküldeni kapálni azt, akinek ez a szakmája.na figyelj, még egyszer: nem te vagy a megrendelő. te felhasználó vagy, mert nyilvánosan elérhetővé tették a terméket, így hozzáférsz, felhasználhatod. de a megrendelő nem te vagy, nem neked fejlesztenek.
hja, ha nincs időd próbálgatni, akkor ez van. bár azért látszólag elég sok idő ölsz az ilyen problémákba, ha csak abból indulok ki, amit itt a fórumon olvasni tőled. amennyit azzal szenvedsz, hogy próbáld hegesztgetni a most meglevő rendszered, annyi erővel fel is lökhetnél (akár virtuális gépbe) egy másikat, aztán ha jó, akkor élesben is. bár ez teljesen a te dolgod, ha inkább mérgelődsz itt nyilvánosan, akkor tedd nyugodtan.
hogy FOSS hasonlatot írjak: a haragod "megrendelői" nem mi vagyunk, mégis kapunk belőle, és úgy látszik akármit csinálok, nem tudom megváltoztatni. pedig én jobban szeretném, ha másképpen mérgelődnél
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azért szép dolog elküldeni kapálni azt, akinek ez a szakmája.