- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
az új verzió egy olyan lib-et fog keresni, ami a régi rendszerben nincs még meg, vagy nem azt csinálja teljesen
A legbutább programozók fejlesztenek így. A Windowsban is volt anno ilyen. A buta programozó "megjavította" a Windows saját dll-jét, hogy neki jó legyen. A többi program ami meg az eredetit használta volna, ijedtében hanyatt vágta magát.
Én azthittem, hogy a mai programozók ennél már okosabbak. Ha egy programnak új kell, tegye be a saját könyvtárába és használja azt. Ha pedig ennyire nem okos programozó, akkor ne programozzon. Dolgos kezekre mindig szükség van a földeken. Akkor kapáljon. Szerintem ez ilyen egyszerű.igen, csak te bár felhasználó vagy, de nem megrendelő. ezt kellene megérteni.
Nekem? Na figyelj: A felhasználó linux esetében a megrendelő. Ezt kellene megértenie a linux-fejlesztőknek.
de ajánlottam több megoldást is, megpróbálhatod őket, lehet, hogy menni fog valamelyik
Áááá-neeem. A próbálgatásra nincsen elég időm. Ha biztosan működő dolog kell, ott az XP. Ha ingyenes, akkor megalkuszom a linuxal. De ameddig ez így lesz, a linux nem tudja magát kinőni...
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- NIOH 3
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós kamerák
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azthittem, hogy a mai programozók ennél már okosabbak. Ha egy programnak új kell, tegye be a saját könyvtárába és használja azt. Ha pedig ennyire nem okos programozó, akkor ne programozzon. Dolgos kezekre mindig szükség van a földeken. Akkor kapáljon. Szerintem ez ilyen egyszerű.