Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
az új verzió egy olyan lib-et fog keresni, ami a régi rendszerben nincs még meg, vagy nem azt csinálja teljesen
A legbutább programozók fejlesztenek így. A Windowsban is volt anno ilyen. A buta programozó "megjavította" a Windows saját dll-jét, hogy neki jó legyen. A többi program ami meg az eredetit használta volna, ijedtében hanyatt vágta magát.
Én azthittem, hogy a mai programozók ennél már okosabbak. Ha egy programnak új kell, tegye be a saját könyvtárába és használja azt. Ha pedig ennyire nem okos programozó, akkor ne programozzon. Dolgos kezekre mindig szükség van a földeken. Akkor kapáljon. Szerintem ez ilyen egyszerű.igen, csak te bár felhasználó vagy, de nem megrendelő. ezt kellene megérteni.
Nekem? Na figyelj: A felhasználó linux esetében a megrendelő. Ezt kellene megértenie a linux-fejlesztőknek.
de ajánlottam több megoldást is, megpróbálhatod őket, lehet, hogy menni fog valamelyik
Áááá-neeem. A próbálgatásra nincsen elég időm. Ha biztosan működő dolog kell, ott az XP. Ha ingyenes, akkor megalkuszom a linuxal. De ameddig ez így lesz, a linux nem tudja magát kinőni...
Aktív témák
- Linux haladóknak
- Windows 7
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- Modding és elektronikai kérdések
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azthittem, hogy a mai programozók ennél már okosabbak. Ha egy programnak új kell, tegye be a saját könyvtárába és használja azt. Ha pedig ennyire nem okos programozó, akkor ne programozzon. Dolgos kezekre mindig szükség van a földeken. Akkor kapáljon. Szerintem ez ilyen egyszerű.