Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
az LTS lényege az, hogy a stabilan felépített programcsomaghoz biztonsági frissítéseket kapsz
Biztos vagy te ebben? Csak és kizárólag biztonsági frissítéseket jelent az LTS?
egyébként engem is zavar például, hogy nem működik rendesen a videóhívás msn meg gtalk alatt, de elfogadom, hogy a fejlesztőknek ez nem prioritás, ezért nem foglalkoznak vele annyit.
Elfogadod vagy elviseled? Mert mit tudnánk csinálni mást? Én felhasználó vagyok nem fejlesztő. Én csak várni tudok. De azt azért tudom, hogy a WIN XP elmúlt 10 éves és én még nem láttam benne lecseszni frissítésekkel-fejlesztéssel semmit. Csak javult és ma is jól használható. Az Ubuntuban ezzel szemben egy sor dolgot újra és újra elcsesznek. Nem működnek olyan dolgok, amik már az előző verziókban üzembiztosan mentek. Most mondhatod, hogy ingyen van meg ilyenek, de ez nem magyarázat a jelenségre. Most is ezzel az Unityval pöcsölnek, amikor az egész még egy bughalmaz. Először ki kellene javaítani az összes nagyobb hibát. Aztán a kisebbeket is. Ha ez megvan, akkor jöhet a csicsamicsa. Szerintem. De az én véleményem nem mérvadó. Én csak egy süket egységsugarú felhasználó vagyok az együgyű kis butuska kívánságaimmal...
Aktív témák
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Kuponkunyeráló
- EAFC 26
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android játékok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest